Ha eltűnt a cicám, hova mehetett?
Figyelt kérdés
Eltünt a cicám 2007. augusztus. 23-án!!!Ő még egy kis cica most lenne 19 hetes. . Sehol nem láttam. . :( tettem ki a faluba plakátot is de senki nem jelentkezet. . :( szerintetek hol lehet és viszza fog-e jönni? ő egykinti cica de itt van a 3 testvére az anyukája és az apukája szóval nem volt egyedül se. . . akkor mért ment el? és még néha szopizott is:) igaz kandúr de akkor is a 2 másik testvére is kandúr ők nem mentek el ő mért ment el? a 3. tesója pedig lány:)2007. szept. 7. 19:36
1/4 anonim válasza:
Szia! Esély van rá sok piici cicámmal jártam így várj még 2hetet ha nem hát nem tudom! tegély ki a kaputok felé tejecskét és konzerv kaját!!! SZORÍTOK!!!
2/4 anonim válasza:
Én hallottam már olyanról, hogy 2-3 hét múlva ment haza a cica... ők szinte mindig haza mennek, ragaszkodnak az otthonukhoz. Ellenben nagyon kíváncsiak is. Bocs, hogy ezt is írom, de hozzátartozik ez is, hogy ha nem lett baja, akkor hazamegy.
3/4 anonim válasza:
Nekem 22-én tűnt el a 4 hónapos cicám, ő is kandúr volt és nagyon hűséges, kinti cica. Mi lassanként rádöbbentünk, hogy legnagyobb valószínűséggel a hátsó kertszomszédunk tűntette el. Ugyanis érdeklődtünk abban az utcában, hogy nem tévedt -e be valakihez a közelben, házról házra jártunk, és mi is tettünk ki hirdetéseket is. Azt mondták az ott lakók, hogy nekik is sok macskájuk tűnt már el, és valószínűleg az a két állatgyűlölő mérgezte le őket az utcában. Rá két napra a szomszédunk macskája is nyomtalanul eltűnt. Sajnos ez is előfordulhat, ha állatgyűlölők laknak a közeletekben, ahová a cica át is járt. Mi is csak későn szereztünk tudomást róluk, ez volt a baj. Remélem a te cicád nem így járt, és hazamegy hozzád!
4/4 anonim válasza:
Én nem tudom, de én megrugdostam a szomszédot akiről kiderült, hogy állatokat bántott. Szerencsére a macskámhoz nem fér hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!