Meg fog változni a színe?
Van egy trikolor nőstény cicám. Még nincs 1 éves, és azon gondolkozom, hogy HA meg szeretném nyírni (esetleg majd nyáron), akkor ugyan úgy fog visszanőni a szőre? Vagy más színe lesz?
A másik cicám cirmos, rajta annyira nem lenne feltűnő, ha máshogy nézne ki, de ezen a kis színesen nagyon feltűnne.
Ez érdekel igazából... mert olyan jól néz ki, az egyik oldala vörös, a háta fekete, a hasa hófehér, a nyaka vörös és fekete felváltva, a lábai is mind más színű... a jobb első fekete, tappancsa fehér, bal oldali meg vörös, és ugyan úgy fehér a tappancsa.
Szóval kár lenne érte, ha nem így nőne vissza.
Csak nyáron gondolkoztam rajta, mert a panelben nagyon meleg volt, és lógott mind a két cicának a nyelve, hiába volt kint víz, látszott, hogy nehezen viselik.
Oké, tudom, semmi bajuk nem lesz, túlélik, de azért ki is próbálnám. Arik lehetnek :) És nem is ártok nekik.
Szerintem sem fog megváltozni a színe.
Én is panelban lakok, nem legfelső emelet, mégis annyira meleg volt a nyáron, elviselhetetlen volt, naponta 4-5ször vizeztem a macskákat. De eldöntöttem, hogy idén légkondit szereltetek be, mert tényleg szenvednek a macskák, nem mozogtak a melegben, csak ha vizesek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!