10-12 hetes cicám alig eszik valamit. A macskakaját is csak nyalogatja. Ha adok neki tejfölt, eszik 1-2 falatot, majd otthagyja. Mit tegyek?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nincs netünk, barátnőméknél vagyok...
18.49-nek üzenem,jó nagy PARASZT vagy!
Ide jön egy kislány(kisfiú)tanácsért,aki befogad egy állatot,segíteni próbál neki,te pedig fikázni kezded az anyukája pénztárcáját!
Ha jó tanácsot nem tudsz adni,mi a f...-nak írkálsz ide?
A cicák,ha nagy a hőség(márpedig mostanában az volt,)nem nagyon esznek.Az én cicám is most csont és bőr.Vizet adjál neki mindig frisset,és száraztápot.Ha éhes lesz,megfogja enni.Ha vidám,játszani akar,akkor NINCS semmi baja.
Hát pedig az egyáltalán nem parasttság...
Egy 10-12 hetes kiscica ha nem eszik, akkor beteg. Mindenképp győzd meg anyukádat, hogy elvihesd orvoshoz.
Lehet, hogy közrejátszik a hőség... lehetséges.
Megkérdeztem erről anyukámat is: amióta él megbolondul a macskákért, rengeted macskája volt, mind 10 valahány évet élt. (: A macskái többször is fialtak, tehát volt dolga kiscicákkal is. És ő is azt mondta, hogy az a kiscica beteg.
Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de ez az igazság.
Attól még, hogy nincs féreg a székletében, lehet férges. Csak a legritkább esetben ürül féreg. Vegyél neki féregirtót a gyógyszertárban, pár száz forint, elmondják, hogyan kell adagolni.
Ami az evést illeti, az is lehet, hogy túlette magát.
Tejet ne adj neki, arra sok macska érzékeny. Csak laktózmentes tejet szabad macskának adni. És szerintem maradj a kölyöknek való macskatápnál.
És ha van egy kis spórolt pénzed, vidd el suttyomban állatorvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!