Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Csak rosszat álmodik a macskám...

Csak rosszat álmodik a macskám, vagy ez valami más?

Figyelt kérdés

Álmában furcsa dolgokat csinál. Morog, vagy nyüszítő hangot ad ki, fetreng, és időnként remeg, rövid ideig.

Tegnap éjjel is elég ijesztő volt, fel is ébredtem rá 2x.

Ezeket nem egyszerre csinálja, hanem felváltva, kis szünetekkel.

Nemrég kezdődött ez, kb. 1 hónapja, de vannak olyan éjszakák, amikor nyugodtan alszik.

Azért furcsa, mert benti cica, és soha senki nem bántotta, de akkor, mitől lehetnek, rossz álmai?

2013. jan. 15. 15:00
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Amikor ébren van, néha, akkor is ingerült, sértődékeny, és időnként bizonytalan.

A Társát is, napi rendszerességgel "megveri" mostanában, pedig régebben mindíg összebújva aludtak.

Ez kb. fél éve van így.

Lehet, hogy ez is a betegség miatt van?

2013. jan. 15. 16:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen, lehet. Ha valami más baja van, akkor is lehet, hogy ingerült, mert nem érzi jól magát.
2013. jan. 20. 20:42
 13/13 Laszlo Elemer válasza:
Az enyem is furcsakat,sot annyira meg ijesztet egyszer,hogy sirva fakadtam.Ugyanis ojan hulla pozban aludt es almodott,mint amikor egy kiscica az utolsokat rugja.Egyik reggel 5 fele neztem hogy apro rangatozasokat tesz,de eszt ugy ,hogy kozben a szeme felig nyitva a szaja is es furan vette a levegot eggyarnt.hozza nyultam megmozgadtam es nem reagalt,csak mozgadtam es nem akart megmozdulni.elre a siras elkapott,hogy szegenykevel valaami baj lett,de aahogy pisszentettem eggyet abba a hejbe megebredt.Hat nagyon megkonnyebultem az biztos.Volt valakinek a cicaja hasonlo hejzetben?
2017. júl. 14. 04:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!