Mért ilyen perverz a cicám?
Bocsi, nem jut eszembe hirtelen jobb szó.
miután megetettem, teljesen mindegy, hogy a lakás melyik pontján vagyok, az ölembe ugrik. Közben dorombol, és hatalmasat és rettentő büdöset fingik.
Addig nem megy az alomra kakálni, amíg nem durrant az orrom alá.
De csak engem részesít ebben a kegyben, a család többi tagját nem.
XD
Ötlet?
Az eledel minőségével van gond!
Próbálj ki más fajtát, mert valami adalékanyag gázképződést idéz elő!
Jujj ez durva :D
Mondok én neked más jót:
mikor az almot takarítom (nnapi 2x) előbb az egyik kiscica, aztán a másik jön oda. szépen néznek az emberre, dorombolnak. először megpróbálnak az épp kiszedett szarral játszani, majd miután rájuk szólok szépen beleülnek az alomba, és egymás után belekakálnak az orrom előtt :)
MINDEN NAP 2x MIKOR AZ ALMOT TAKARÍTOM!!!!!
Megkésve:
Szerintem renyhe a bélműködése. Evés után símogatásra és vele dögönyönyözésre vágyik. Finoman! masszírozd meg a hasa táját. A fingás ettől nem fog megszűnni, azt a tápok váltogatásával és kitapasztalásával tudod megszüntetni.
Köszi a válaszokat!
Közben kiderült, hogy mi a baj. Szegénykém férges lett :( Néhány napja vettem észre, hogy a kakában giliszták vannak.
Már kapott féreghajtót, néhány nap múlva ismétlünk, de már jobban van. Nem pukkant büdiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!