Szeretném meg kérdezni azokat akiknek nagy cica tapasztalatuk van?
Hétfőn kapok egy kis cicát de hogyan tanítsam meg neki hogy az alomba végezze el a dolgát és ne máshova és a fürdőbe kell menni e wc-ni. Kinti cica. Kb olyan 9-10 hetes cicáról van szó.
Nagyon régen volt egy cicám sajnos már meg halt öreg volt szegénykém 18 éves volt. Sajnos nem oda wc-et ahova kellet volna és mindent meg tettem hogy az alomba végezze el a dolgát sajnos hiába.
Milyen almot vegyek neki? Vagy mindegy milyet?
Oké
3 választásom van
-doboz
-táska
- és kosár lefedve
Én dobozban vittem régen. Van tartása, megtartja a macskát, vághatsz rá kis lukat levegőnek.
A lefedett kosár nem a legbiztosabb.
Akkor vagy a dobozt viszem a minek két oldalán van olyan meg fogó és úgy kap levegőt. vagy maradok a táskán és akkor a tetején hagyok neki egy kis nyílást hogy azért ki tudja dugni a fejét.
És ha egy kicsit nyugtalan akkor hogyan nyugtasam meg míg haza érünk mert elég messziről hozom el.
doboz lyukakkal jó:)
Amúgy mancsával bele kell kotorni az alomba, megfogjuk a lábikóját, és kaparunk 1-et 2-t:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!