Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Másnak is elege van az interne...

Másnak is elege van az internetes viccoldalakon a macskákból?

Figyelt kérdés
Elegem van abból, hogy minden nyomorult viccoldalt teleszemetelnek a macskákról szóló képekről, ráadásul egy kezem meg tudnám számolni, hogy hány kép volt ezek közül egy kicsit is vicces.

2013. jan. 11. 21:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem nincs elegem belőle.. Néha tényleg sok már, de 9gag-en van köztük pár vicces szöveggel ellátott kép is. Azokon jókat nevetek. :D
2013. jan. 11. 21:10
 2/6 anonim válasza:
2013. jan. 11. 21:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar:D sok van ami vicces
2013. jan. 11. 21:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Nincs, talán azért, mert szeretem a macskákat. Nekem a politikai viccekből van elegem, mert nem poénosak, unalmasak, állandóan ugyanazok ismétlődnek éppen aktuális nevekkel... szóval tele van velük a t...köm. Ezért aztán át is siklok felettük rendszeresen, így nem kell idegesítenem magam ilyen idiótaságokon.

Ha meg valamelyik viccoldal olyan vicceket, vagy képeket rak ki többségben, amik nem jönnek be, egyszerűen dislike-olom az oldalt és volt-nincs zavaró poénáradat. :)

2013. jan. 11. 21:18
 5/6 Joshy Ca$h ***** válasza:
47%

Útálom a macskákat!

Egy jót láttam az egész múlt évbe!

2013. jan. 11. 21:25
 6/6 Vicuska87 ***** válasza:
44%
Nekem a Grumpy Cat-ből van már nagyon elegem!
2013. jan. 12. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!