Mit tegyek ha allergiás vagyok a macskaszőrre és van macskám?
3 hónapja van nálunk egy cica, akit nagyon megszerettem. Nagyon úgy néz ki hogy allergiás vagyok a macskaszőrre. (Korábban is voltam már hosszabb időt macskák társaságában, akkor nem volt semmi baj) Most tüsszögök, szúr a szemem, fáj a torkom és aprókat köhécselek, száraz érzés van a torkomban. Olyan mintha náthás lennék dec 15.-e óta.
17.-én megyek allergia vizsgálatra, akkor minden kiderül.
Ha allergiás vagyok, akkor mit tegyek? Nincs barátom, rokonom aki segíteni tudna. Mi lesz szegénnyel?
Annyira kivagyok. Nem akarok megválni tőle, de ha kiderül hogy allergiás vagyok, nincs más választásom. Hova fordulhatnék? Macskamentők tudnak segíteni új gazdát találni? Teljesen el vagyok keseredve...
Kérlek írjatok valami tanácsot.
(Esetleg van olyan gazdi aki kutya vagy macska allergiás és mégis tart állatot? Milyenek a gyógyszerek amiket allergiára lehet szedni? Enyhítik a tüneteket? Együtt lehet élni ezzel a betegséggel úgy hogy állatot tartunk?)
Köszönöm.
Megpróbálok mindent megtenni hogy maradjon a cica, de ha allergiás leszek, szükségét érzem hogy konzultáljak a háziorvossal. Hogy ő mit gondol, mit tanácsol, milyen gyógyszerek vannak, stb.
Majd jövőhéten megírom hogy mi volt! :)
Sziasztok! Nem vagyok allergiás! :) Juhhéééé!
Jó cicázást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!