Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A cicánk sebe gennyes és...

A cicánk sebe gennyes és vérzik! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A macskám két napja úgy jött haza, hogy fájlalta az egyik lábát, nyávogott már arra is, hogyha csak véletlen megsimogattam azt a területet. Nem vérzett meg semmi, no meg a szőre is dús, így nem láttam, hogy pontosan mit fájlal. Mivel elég ügyetlen a cicus, így gondoltam, biztos nekiment valaminek, vagy leesett valahonnan. Letettem aludni a helyére, és nem engedtem ki egy napig. Nem tűnt úgy, mintha nagy baja lenne, mert normálisan futkározott, mászott, karmolászott, mint mindig, és rendesen evett, így gondoltam, biztos csak megütötte magát. De ma észrevettem, hogy kissé kikopott a szőr azon a bizonyos helyen a mancsán, és egy csúnya seb van ott, ami gennyes! Lefertőtlenítettem és bekentem Betadine -nal, mit tudok még tenni? Állatorvoshoz leghamarabb hétfőn tudom vinni.

2013. jan. 5. 21:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
szerencsés cicus
2013. jan. 27. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!