Eltűnt a cicánk, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ma reggelre eltűnt a 8 hónapos macskánk. A plakátoláson, facebook-on, állatmenhely felhívásán kívül mit lehet még tenni? Nagyon torkos, állandóan enne, és a reggeli időpontjában már nem volt sehol. 3 hónapja találtuk kb 100 km-re. Lehet, hogy elindult vissza? Ha befogták, és hazavitték, akkor van rá esély, hogy valaha visszajön? Amúgy egy fajtaisztának látszó cicáról van szó.2013. jan. 5. 11:09
11/17 anonim válasza:
Ez még nem sok idő, korai volna még lemondani róla. Simán lehet hogy csavarog egy napig, vagy kettőig aztán majd hazakeveredik. De ha meglesz akkor utána ne halogassátok az ivartalanítást, mert különben állandósulnak az eltűnések.
12/17 anonim válasza:
Ne idegeskedj, A macska egy kóborló állat. Nekem is van egy cicám, az is fojton kóboról, mégis ki van herélve. Ebbe sajnos belekell nyugodni, hogy a macska szereti szórakoztatni a gazdia idegeit.:)
13/17 A kérdező kommentje:
Ha tudnám, hogy "csak" csavarog valahol, akkor nem idegeskednék, csak attól tartok, hogy valaki megfogta, és hazavitte, mert a macska mindenkihez búj és dorombol :(
2013. jan. 6. 11:13
14/17 anonim válasza:
Szerintem ha valaki befogadta az nem a legrosszabb verzió egyáltalán, sokkal jobb mint ha baja esett volna. Nekem még nem tűnt el szerencsére cicám, de ha eltűnne akkor biztos arra próbálnék gondolni hogy befogadták és jó helye van máshol. Egyébként nem biztos hogy odamegy minden idegenhez. Az én macskámnál barátságosabb, kezesebb, bizalmasabb macskát még nem láttam, ha bent van a házban akkor mindenkivel ugyanolyan kedves és közvetlen mintha mindig is ismerte volna, de érdekes, mert ha kint van akkor nem. Nem jön oda csak hozzánk, még a szomszédnak se engedi megfogni magát, valahogy tudja hogy kint jobban kell vigyáznia magára, csak bent van 100%-ig biztonságban.
15/17 anonim válasza:
Szia! Meglett a cicád? Remélem hazatalált :)
16/17 anonim válasza:
Ne add fel. Egyik esetben az enyém másfél hónap után került elő és ráadásul nem is az állandó lakhelyünkön veszett el, hanem a Balatonon, kis településen. Én Budapestről vonatoztam le, mikor csak az időm engedte és sírva kerestem. Plakátoltam ész nélkül és akkor meglett. Másik esetben Budapesten veszett el (belvárosban lakunk)és akkor is meglett 1 hónap után. Nem szabad feladni, keresni kell, szólongatni, plakátolni, szólni a környéken a lakóknak...stb.
17/17 A kérdező kommentje:
Nem lett meg sajnos :(
2013. jan. 10. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!