Olyan macskat keresek amelyik nyugis, ugy ertem legyen lusta mint a dog, de az egeret elkergeti vagy elkapja vagy barmi csak ne lassak tobb egeret. Van ilyen?
mivel sosem volt macskam nem tudom h kolyokmacskat be kell e oltani illetve h mire figyeljen az ember ha a macska elete 100% ban szobaban lesz. szoval erre vonatkozo indfot is szivesen varnek.
elore is koszi
Kell oltás a macskának. Ivartalanítani kell fél éves koráig, ha fiú, ha lány. Kell kaparófa, alomtálca, játékok, ablakokra rács.
Egér ellen viszont ne macskát hozz, hanem egérriasztót szerelj be. Mérgezett is lehet az egér, megeszi a macska és elpusztul.
Minden kismacska eleven, nem lusta, ha sokat foglalkozol vele, játékos felnőtt macska lesz belőle.
Ez a kérdés értelmetlen! Ha benti cica lesz, hogy kergeti el az egereket? Nem értem.
Ivartalanítani kell, beoltatni, és 3 havonta féreghajtózni!
Egy jó bár dolgot be kell szerezni, alom, kaparófa, eledel, tányérok, fésű...
Igen!
Válasz az utolsónak.
Ha szoba cicet akarsz, hol fogjon egeret?
Vagy a konyhakredencen tartasz egeret? Vagy benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!