Sziasztok! A cicám egy ideje mindenhova odapisil és akárhogy próbálom fegyelmezni, nem hat. Mit csináljak és miért csinálja ezt, ha valaki esetleg tudja.
Ha ivartalanítva van,akkor egészségügyi probléma(húgykő)lehet.
2012. dec. 28. 14:52
4/13 Vicuska87 válasza:
Ha ivaros, akkor ivartalaníttasd, ha már kasztrált, akkor pedig vese, illetve húgyúti panaszok!
2012. dec. 28. 14:59
5/13 anonim válasza:
Az előzőek már leírták a nagyját.
Én megpróbálnám azt is, hogy alaposan fertőtlenítek mindent, hogy eltűnjön a szaga, de előtte egy kis marék almot bedörgölök a legutóbbi pisi helyére, aztán visszavinném az alomtálcába. Ha csak ott érzi a szagot, lehet, hogy hajlandó csak oda menni.
Ha jelölgetve pisil és még nincs ivartalanítva, és fiú, akkor lehet, hogy megmarad a jelölgetés az ivartalanítás ellenére is.
2012. dec. 28. 16:19
6/13 anonim válasza:
Vicuska jól mondja. Tehát mindenképp orvoshoz kell menni. vagy ivartalanítani, vagy kivizsgáltatni.
Akár húgyköves is lehet, ami nagyon komoly dolog! Az én cicámat műteni is kellett miatta, hanem műtik meg, bele is halt volna!
2012. dec. 28. 16:20
7/13 A kérdező kommentje:
Lány cica és nincs ivartalanítva. Ez is jelölés??
2012. dec. 29. 11:57
8/13 anonim válasza:
Igen,a lánycicák is tudnak jelölni.
2012. dec. 29. 13:42
9/13 anonim válasza:
A területét jelöli ki szerintem.
2012. dec. 29. 17:04
10/13 anonim válasza:
Egy idoben nalunk is ez volt, de mi megvartuk amig pisilnie kell, hamar az almommal teli talba tettuk es addig nem engedtuk ki amig el nem vegezte a dolgat. Azutan mar csak odapisilt ahova kell, es ha nem ez a problema szerintem vidd ed azallatorvoshoz, mert lehet, hogy komolyabb is lehet az ok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!