Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi történt a cicám szobatiszta...

Mi történt a cicám szobatisztaságával?

Figyelt kérdés
Idén nyár végén befogadtunk egy fekete kandúr cicát. Akkor saccolta a doki olyan 2 hónaposnak. Semmi baj nem volt a szobatisztasággal, egyből, első naptól fogva az alomba végezte a dolgát. Kb 2-3 hete viszont majdhogynem teljesen leszokott róla. Az egsz lakást telepisili-kakilja. Mi történhetett? Az egész lakás lassan unodorító görényszagúvá válik....
2012. dec. 27. 12:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Ha csak szanaszét pisilne, azt mondanám hogy húgykő, vagy valamilyen más alsó húgyúti probléma. De így...

Majd meséld el mi volt a dokinál, nagyon érdekelne!

2012. dec. 28. 09:39
 12/25 A kérdező kommentje:
Nos, ma voltunk dokinál a ciccel. A doki nem tudja mi lehet vele. Azt mondta,hogy ha csak pisiről lenne szó akkor valami vesebetegségre vagy húgyúti fertőzérse gyanakodna. Csinált vérképet, holnap jön meg az eredmény. Egyelőre nem tudja merre lépjen:( Azt mondta,hogy lehet,hogy valami lelki eredetű a dolog és azon sajnos nem sok minden segít ha semmi nem változott itthon az utóbbi időben. Márpedig szó szerint egy széket se tettünk odébb. :/ Egyelőre ennyi. Holnap jelentkezem még,hogy mi lett az eredmény.
2012. dec. 28. 19:39
 13/25 A kérdező kommentje:
Kiderült az eredmány. Sajnos a veséjével van baj.:(( Utólag tűnt csak fel,hogy rengeteget iszik, nem gondoltam hogy ez olyan fontos lehet de úgy látszik igen. A kaki dolgot nem értette mitől van mondjuk de ez a vese dolog tuti.:(
2012. dec. 31. 17:37
 14/25 A kérdező kommentje:
Ja és félreértés ne essék, tudom hogy azt írtam az elején, hogy nem iszik többet meg semmi de sajnos nem vettem észre,hogy a kutyák vizestáljából szinte ő itta ki az összes vizet. Edig sose nyúlt hozzá. Az utóbbi 2 napban vettem észre,hogy mindig kioson hátra.:/
2012. dec. 31. 17:54
 15/25 A kérdező kommentje:
Eddig*
2012. dec. 31. 17:54
 16/25 anonim ***** válasza:
Szegényke :( És tudnak valamit segíteni neki, gyógyszer, gyógytáp?
2012. dec. 31. 18:30
 17/25 A kérdező kommentje:
Gógytápot kell kapnia az egészen biztos élete végéig és fél évente vérvétel élete végéig.:( Óvni kell a hidegtől, állítólag a vesebeteg cicák fázósabbak.Egyelőre ennyit mondtak, jövőhéen szenrdán megyünk még vissza és akkor beszélünk meg mindent töviről hegyire. Nagyon sajnálom, még olyan kis fiatal.:(
2012. dec. 31. 19:04
 18/25 A kérdező kommentje:
y*
2012. dec. 31. 19:04
 19/25 A kérdező kommentje:
Bocs a sok hibáért csak siettem az írással.
2012. dec. 31. 19:06
 20/25 anonim ***** válasza:

Zoofast.hu-n lehet rendelni vesebeteg macskáknak gyógytápot nagy kiszerelésben olcsóbban.

Akkor bent kell majd tartani a macskát, ha óvni kell a hidegtől, nekem is csak benti macskám van.

Szerencséje a cicának, hogy befogadtátok, különben el is pusztulhatna idén télen, ha ne vitték volna orvoshoz :(

2013. jan. 1. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!