Mit tegyek? Kezdem utálni a macskámat!
Mielőtt elítélnétek leírom, hogy én imádom az állatokat és nehezen tudok rájuk haragudni, az is pár percig tart. Úgyhogy megkérnélek titeket, hogy a bunkó és egyéb rossz szándékú választ hanyagoljátok!
És tudom, hogy hogyan kell állatot tartani, volt már egy pár.
1 hete befogadtunk egy kiscicát, kis csúnya volt de bújt, dorombolt és törődésre volt szüksége. Elkezdett karmolászni, nyávogni meg ilyenek, úgy voltam/voltunk vele, hogy biztos csak játszik meg, hogy még kicsi stb. Elvittük az orvoshoz mert betegen kaptuk meg, szegény nagyon szarul nézett ki. Már jobban van, gyógyulgat de nagyon idegesít, hogy nem lehet hozzányúlni mert harap, karmol, nyávog meg állandóan idegeskedik és ááá... ilyen macskám még nem volt. Szerettem volna bentre egy állatot de anyám csak macskát engedett, pedig eredetileg kutyát akartam mert sokkal jobb mint a macska. Egyébként ezért nem szeretem a macskákat mert csak addig kedvesek ameddig szükségük van rád, legalábbis ezeknél a falusi keverék macskáknál általában így van. Én már úgy vagyok vele, hogy ha sokáig fogja ezt csinálni egyszer betelik a pohár és nem lesz bentimacska mert kirakom. Adok neki enni, simogatom, szeretgetem, melegbe van, azt csinál amit akar, tiszta és mégis agresszíven viselkedik. Beszarok rajta komolyan mondom. Pedig először olyan kis aranyos, szeretnivaló macskának tűnt. Kezdem azt érezni, hogy ez a szeretet kezd átmenni utálatba. Pedig én aztán utálom az olyanokat akik utálják az állatokat. Mit tegyek? Egyáltalán miért ilyen? Nincs piszkálva egész nap de néha jólesne megsimogatni őt.
Amikor megkaptam a cicám (szintén házicica) én nagyon csalódott voltam, egy önfejű, egyáltalán nem bújós cicáról van szó, én meg arra számítottam, hogy majd mindig az ölemben fog ülni, meg velem aludni stb. Hát másfél év alatt egyszer aludt velem.
De időközben megszoktam, már nem zavart, hogy nem hagy aludni, mert éjszaka játszik, hogy hónapokig a szőnyeget "tisztelte meg" az alom helyett... Most már le nem cserélném senkiért.
Nehezen szoktunk össze, de mostanra imádják egymást, a legjobb mikor hajnali 5kor a dorombolásra kelek hétvégén:)))
Kitartás! Állj egy picit pozitívabban hozzá, mert az írásodból is nagyon érződik, hogy csalódott vagy, amiért kutya helyett cica lett, de "legalább van valami" alapon befogadtad a cicát.
Sok örömet fog okozni, csak ezt a pár hetet ki kell bírni, amíg meg van őrülve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!