Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskám miért zaklat wc zés...

A macskám miért zaklat wc zés közben_?

Figyelt kérdés

új macskás vagyok, egyedül élek.

fiú 20éves

néha van úgy hogy nyitva marad az ajtó és mikor a nagydolgaimat végzem akkor mindig besétál és tekereg a lábam körül..

már elnézést a kifejezésért, de mit élvez a "sz.rszagon" ?

2012. dec. 21. 12:33
 1/7 Vicuska87 ***** válasza:
51%
A macskák ilyenek, mennek utánad, bárhol is legyél, mindig hűen ott vannak veled! Ez a ragaszkodást fejezi ki!
2012. dec. 21. 12:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, az én két lánycicám mindig kikísér mindenhová, ha zuhanyzom, megvárnak (az egyik folyton láb alatt van, rajta párszor már majdnem átestem, a másik a sarokba húzódva vár.) Ha wc-n vagyok, meg is hülyülnének, ha kizárnám őket, a sarokba húzódós sokszor még ölbe is jön akkor, a másik a lábamhoz hever. Jól nevelt cicák, láb alatt ritkán vannak, főleg az egyik, és egyetlen tiltott hely va na házban: a konyha. Ha ott ténykedem, oda nem jöhetnek, a bejáratból leshetnek be. Na meg asztalra nem mehetnek, ezt tudja is mint (5 házban élős-kijárós macskám van, egyik még nagyon pici, úgy szegődött ide, majdnem elpusztult 2-3 hete... 3 kandúrka és két nőstény cica, mindegyik ivartalanítva, pontosabban a kicsi kandúr csak lesz majd tavasszal.)

Szeret veled lenni a macska, ők másképp érzik a szagokat, mint mi, nekik más a visszataszító és kellemes, mint nekünk.

2012. dec. 21. 12:50
 3/7 anonim ***** válasza:
44%

Szeret téged!

Engem a wc ajtó melletti szekrényen szoktak várni sorban, mint a verebek :D

A fürdőszobaajtót ki tudják nyitni és felülnek a kád szélére, onnan bámulnak :D

A konyhába nálam csak főzéskor nem jöhetnek be, nem győzném őket kiszedegetni az ételből.

2012. dec. 21. 12:54
 4/7 A kérdező kommentje:
ok végülis felőlem maradhatnak..egészségükre :D köszi a válaszokat
2012. dec. 21. 13:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Férjem néhányszor majdnem lepisilte az egyik fejét, mert se szó,se beszéd, felágaskodott a kagylónál ás bedugta a fejét a lábai között :))
2012. dec. 21. 23:31
 6/7 anonim ***** válasza:
2012. dec. 22. 19:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Ó, a WC az nagy felfedezni való hely a macskáknak. Enyém is ott szokott kíváncsiskodni, meg a fedelet állandóan lezárva kell tartani, különben felfedezi a WC kagyló belsejét is :S.
2012. dec. 23. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!