Mi a vélemény a szilikátos alomról? Megéri?
Egy zsákból egy nagyobb alomtálcát kétszer tudsz megtölteni, tehát 2 hetente kéne teljes alomcsere. Tál fertőtlenítés stb. A szilikátosból a pisit nem kell kiszedni, magába szívja, onnan tudod, hogy cserélni kell, hogy kezd elsárgulni, vagy betartod a 2 hetet. A kakit a wc-be lehet dobni, a pár szem alomtól nem dugul el a wc, feloldódik a vízben. Mindig egyből kiveszem, ha észreveszem, hogy van készül benne valami.
Én fedett alomtálat használok, mert azért annyira nem szép, mikor már sárgul az alom.
vagyis egy zsák egy hónap?
fedett alomtálca az milyen? azt könnyen tudja használni?
Egy zsák elvileg 2 hónap, csak belezavarodtam, mert nekem sok macska van és hamar kell cserélni.
Attól függ, hogy mekkora az alomtálcád végülis, mennyi almot töltesz bele, de majd kitapasztalod. A lényeg, hogy akkor kell cserélni, ha elszíneződött.
A fedettet is ugyanúgy használják, az ajtót általában mindenki leszedi, van kis csapóajtaja.
Itt egy, én is kb ennyiért vettem.
Azért is jó a fedett, mert abból nem tudja kiszórni az almot és jól is néz ki, házikó jellege van.
Nekem nem higiénikus, és nem természetes!
Én betonitos, csomósodót használok!
Szia, én már kb 6-7 éve használom, nekem bejött, ahogy már írták:kb egy hónapig jó egy alomtálcába. Úgy 5-6 cm-nek kell lennie a tálban, csak a kakit kell naponta kimerni,a pisitől besárgul, ha már nagyon sárga (és szagos kezd lenni),akkor az egészet egyszerre kukába,tál fertőtlenítve kimos. Nálam is kingstar 10 l van,ez éri meg a legjobban,állateledelesben veszem.
És igen, az idő-,és energiaráfordítás,szagtalanság miatt megéri.
Én multifit szilikonosat használok, 3 200 Ft. 8l, ez 3 hétig elég a két cicámnak. Nagyon jó, semmi szaga nincs, és nagyon ritkán kell cserélni.
Kedves szeretekfőzni!
A Kingstar nevű alom hol kapható? Csak rendelni lehet? Mert én még nem találkoztam vele, de ez jobb ár-érték aránynak tűnik mint a multifit.
Találtam amúgy akciósan 2 100-ért.
Gondolom van szállítási költség, de ha csak kettőt rendel az ember egyszerre, már megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!