Akiknél a wcben van az alom, ott mindig nyitva a wc ajtó?
mondjuk ha benn van valaki, akkor a cica nem tud ugye bemenni... ilyenkor vannak 'balesetek'? Vagy ha épp valaki 'nagydolgon' volt, akkor is nyitva hagyjátok?
a cica nem bántja a wc-kefét pl.? mert az ugye csak a földön van...
nálunk külön "szobája" van a cicának, de gondolkodom azon, hogy "beköltöztessem" az almot a WC-be.
Ha megmutatom neki, hol az alom, meg fogja találni, nem fog a régi helyre piszkítani? 3-4 hónapja van nálunk, azóta ott az alom.
Valamint ha belekakil, akkor azt ki szoktátok azonnal dobni, mikor észreveszitek (lehet a wcbe, ugye?), vagy hetente 2x mondjuk cserélitek az egészet?
Az alomtálcában van plusz zsák, papír, vagy valami, vagy csak simán megy bele az alom?
Adnátok tippeket?
Èn kutyás vagyok de talán tudok segíteni.Szóval:
Azt olvastam hogy újságpapírt lehet az alom alá rakni mert úgy könnyebb takarítani. A barátnőmék amint meglátják hogy "dolog van" az alomban rögtön kidobják (WC-be).
Nincs nyitva náluk az ajtó (WC-ben van az alom) hanem van ilyen szellőző vagy mi az ajtó alján és ott befér a cicó.
Ha meg van bent valaki úgy se megy be mert egy idegbeteg, de ez mellékes van még egy alom az erkélyen és azt használja.
Amikor a wc-ben volt, akkor nyitva volt az ajtó. Nem piszkálta a wc kefét, a wc papírt tekerte le néha, de magasra tettem polcot.
Meg fogja találni, ha áthelyezed, nálam sem volt gond.
Szilikátos almot használok, az a nedvességet beszívja, a kakit a wc-be dobom.
Nálam nincs bent újságpapír, régen egyszer tettem, de mikor átázott nagyon büdös lett. Bár akkor még egy olcsóbb almot használtam, ami végül nem volt olcsóbb, mert sűrűn kellett cserélni.
A szilikátos magába szívja a nedvességet, így az alom tálca alját nem marja ki a pisi.
Nekem is fedeles van, az ajtó nincs rajta. Kisállatboltokban lehet kapni.
Én felpontoztam tehát valaki 0-át nyomhatott :/
Nem tudom nagyon az alom árakat, de ez 2730 Ft, 10L-es, és az van ráírva, hogy egy macskának 50-80napig elég, kettőnek 26-40 napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!