Normális hogy kasztrálás után a cicám rám támad?
ma hoztuk haza, felébredt ugye az altatásból szóval már nem kóma..hozzám lépkedett leakartam hajolni hogy megsimogassam erre belém mart :(
"nyisszantás" előtt soha nem karmolt még meg..bújós cica volt
Ezt egy főiskolai tanártól hallottam, lehet, hogy a macskádra is igaz.
Állatorvos megy a területre, hogy a kutyákat kiherélje, akkor nem lesznek olyan vadak.
Megy be az állatorvos az egyik tanyára és az egyik kutya szörnyen ugat rá.
-Nem mész innen! - kiált rá, mire kiszól a gazda:
-Ne féljen, doktor úr, ki van herélve.
-Nem is attól féltem, hogy megkefél, hanem hogy megharap!
Az altatás alatt a macskák nem mind alszanak. Vannak, akik hallucinálnak közben, mint egy drogos (a fő macskaaltató a ketamin, ami egyébként kemény drog).
Na most a macska nem tudja, hogy mi történik vele, ezért iszonyúan be tud ettől kattanni. Kívülről nem látszik semmi az egészből, mert a macskaaltató másik komponense (xylazil nevű anyag) pedig megbénítja a macskát.
Emiatt a műtétből felébredő macskák egy része nagyon hülye még egy ideig.
De az is lehet, hogy csak egyszerűen tele van a töke ezzel a vegzálással és nagyon nem akarja, hogy megint megfogd, és még egyszer elvidd valami dokihoz, ahol szurkálják és fájó hassal ébred.
Várj pár napot, aztán elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!