Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi baja a kismacskám combjának?

Mi baja a kismacskám combjának?

Figyelt kérdés

Van egy 3-4 hónapos kismacskám. Tud rendesen járni és mászni, de ha felveszem vagy megfogom az egyik combját egy bizonyos ponton, akkor nyávog, fájlalja és kicsit olyan álmoskás, de még pici, sokat alszik. Most is alszik. Ahol megfogom a combját azon a ponton, besüllyed és olyan fura tapintása van, nem tudom leírni, milyen... és néha még valami fura hangot is ad ki a combja. Tudom, hogy hülyén hangzik, de... így van.

Ha ez számít valamit, tegnap itt téblábolt a vezetékek közt és az egyikbe beleakadt a lába. Nagyon vernyikolt és mikor segíteni akartam, harapott, de csak sikerült kiszabadítani. Nem volt semmi baja. Anya szerint most sincs, szerinte csak megrándult a lába. De az nem ilyen... Szerintetek mi baja?

2012. nov. 30. 19:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet részleges izomszakadás is. Nem igényel különösebb kezelést, de legalább azért kéne dokihoz vinni, hogy fájdalomcsillapítót kapjon.
2012. nov. 30. 20:06
 2/7 A kérdező kommentje:

Reálisnak hangzik. Annyira nem fáj neki egyébként, csak ha hozzányúlunk és akkor azt el fogjuk kerülni. :)

Köszönöm a választ!

2012. nov. 30. 20:11
 3/7 A kérdező kommentje:

Észrevettem, hogy nem is csak egy ponton ilyen. :(

Felül szinte az egész izma olyan, mintha valami krémes sütibe nyúlnék és hangja van és picit a combja fölött is. :C Soha nem találkoztam ilyennel, mi baja lehet?

2012. nov. 30. 20:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Mondd meg anyukádnak, hogyha bármi baja van a macskának, fáj neki valami, orvoshoz kell vinni. Nem mindig drága, a megnézés meg főleg nem.
2012. nov. 30. 20:22
 5/7 A kérdező kommentje:

Legfeljebb holnapután tudom rávenni. :(

De van valami ötleted rá, hogy mi baja?

2012. nov. 30. 20:23
 6/7 Vicuska87 ***** válasza:
40%

Állatorvos!

Lehet semmi baja sincs, de lehet hogy komoly a baj!

2012. nov. 30. 21:11
 7/7 A kérdező kommentje:

Meggyógyult magától a lába!

Köszönök minden választ. :)

2012. dec. 3. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!