Lehet hogy beteg a macska?
Van egy 1 éves fiú cicám.Nagyon sokat alszik,ez nem is lenne furcsa, de mindig megrezdül a mancsa, feje, füle vagy az egész teste. A levegőt nagyon gyorsan veszi és sokat nyújtózkodik. Volt olyan, hogy kb 5 mpig nem vett levegőt, utána egy nagyot és minden folytatódott. Nem nagyon iszik. Vinném én dokihoz, de most nincs pénz :(
Lehet hogy beteg? Ha igen, mi baja lehet?

A macskák sokat alszanak, szerintem csak álmodik. Az enyém is szokott nagyokat nyújtózni meg "sóhajtozni".
Tegyél a lakásba több helyre vizes tálat.
Az enyémek imádják a szobai tálat, egyből kiisszák, volt, hogy összekaptak rajta, pedig a konyhai tálba ugyanúgy töltöttem.
A nedves tápban is van folyadék, azt is adj neki a száraz mellé.
Ha étvágytalan, nem játszik akkor vidd orvoshoz.

Szerintem túl reagálod az egészet! Alvás közben a cicák is álmodnak, így ők is tudatlan mozdulatokat tesznek!
A nem nagyon iszik, az attól is függ, hogy te mit adsz neki enni, és az mennyi vizet tartalmaz! Etesd száraztáppal, és akkor vedelni fogja a vizet!

Az enyém is van, hogy az ölemben alszik és állandóan megremeg, olyankor vagy csak álmodik vagy kirázza a hideg.
Nincs baja szerintem.

Az 5 mp nem gond. Amikor alszol, gyakran te sem veszel addig levegőt, de neked nem tűnik fel. Ugyanúgy nem tűnik fel neki sem. :-)
A másik meg, hogy álmodik a drága. Álmában egeret fog, meg kefél, sőt az is lehet, hogy a punidat is nyalogatja.
Mert egy tündéri pici cica.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!