Mit tegyek? A cicám terhes és hamarosan szülni fog!
Kb 2 hét vagy még annyi sincs hátra az ellésig. Ő az első cicám és nem tudom mit tegyek!
Mik a szülés jelei? Mikor lehet elválasztani a kiscicákat az anyjuktól? Mikor lehet őket elajándékozni?
Légyszi segítsetek
köszönöm szépen az értelmes válaszolóknak a segítséget!!
kedves "több ezer cica születik...", nem tartozom neked magyarázattal, de szerintem jobb ha tisztában vagy egy-két dologgal, mielőtt valakit elítélsz...!!! Új helyre költöztünk és azokban, akiktől megvettük a házat volt egy cicájuk, akit nem tudtak magukkal vinni, így nálunk maradt. Ám a cica hasas volt, mint később kiderült... Igaz, nem vagyok tenyésztő, ezért is kértem segítséget nálam tapasztaltabbaktól!! Szóval ezek után ítélj el engem...
szeretekfőzni, és vicuska, tán azért pontoztak le, mert nem a kérdésre válaszoltatok? nem az volt a kérdés, hogy hogyan ivartalanítsa, meg hogy mennyire felelős, hanem, hogy mit tegyen.
képzeld, nekünk se voltak ivartalanítva a cicáink gyerekkoromban (mondd anyámnak, hogy felelőtlen, nem sok beleszólásunk volt a dolgokba, és akkor még egyáltalán nem volt ennyire elterjedve, hogy ivartalanítani kell, tudod, éltek előttetek is emberek, akiknek ez egy csöppet sem volt természetes.) és mindig lett nekik gazdijuk, akkor az volt a szokás, hogy elajándékozták őket. mi is így hoztuk a saját cicáinkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!