Miért van az, hogy a cicámnak folyik a nyála, ha szeretgetjük?
Figyelt kérdés
de csak akkor, mikor simogatjuk...
most kb. 4-5 hónapos, ez kb. 1 hónapja kezdődött
el fog múlni? vagy miről van szó, mit lehet tenni???
benti cica, mióta elhoztuk (2-hónapja9, nem volt kinn, csak az erkélyen
2012. nov. 19. 11:31
1/11 anonim válasza:
A miénknek is folyik ilyenkor, a szája sarkából. :) Mindig is ilyen volt. :)
2/11 anonim válasza:
Az én macsekomat pici korában kóbor cicaként találtam, de ő pár évesen is csinált ilyet néha, ha nagyon jól érezte magát miközben az ölünkben dögönyöztük, nedvedzett az orra. Szerintem nálatok is erről lehet szó, úgyhogy ne ijedt meg, nincs baja.
3/11 A kérdező kommentje:
és ez abbamarad? tudom, gonoszul hangzik, de már nagyon idegesítő, hogy minden csupa cicanyál... :S
2012. nov. 19. 13:19
4/11 anonim válasza:
Nem tudom, de a miénknél nem maradt abba. Már nem olyan fiatal, és kiskora óta ezt csinálja. Eleinte engem is zavart, mert hát tényleg higénikusabb lenne, ha nem csinálná :), de már beletörődtem. Van, amikor ilyenkor, nyálasan még meg is rázza a fejét, na, azt el lehet képzelni... :))) Dehát nem tudok ellene mit csinálni. De már annyira nem zavar, mert ő már elég idős cica, úgyhogy örülünk, hogy még velünk van és egészséges, remélem, még jó sokáig fog itt nyáladzani. :)))
5/11 A kérdező kommentje:
igen, nálunk is megy a 'fejrázás'... :S
párom alapjáraton nem rajong a cicákért, szóval ez nálunk elég komoly gondokat okoz :(
2012. nov. 19. 18:15
6/11 anonim válasza:
Az enyém már 8 éves,és még mindig ezt csinálja,szerintem a tiéd sem fogja abbahagyni.
7/11 Maxitabi válasza:
Szia, az enyém is örökbefogadott kitett kb 4-5 hónapos cicaként került hozzám. Azon kívül, hogy kissé idegbajos, az első 5-6 hónapban dorombolás közben neki is csöpögött a nyála. De - valószínűleg megtanulta-, most már 3 éves elmúlt és nincs nyálazás, de annál több dorombolás, simi!!!
8/11 anonim válasza:
Jaj, a párom édesanyjának a cicája is ezt csinálja, azt hittem ez valami egyéni dolog. Amikor valaki foglalkozik vele, simogatja, ölbe veszi akkor annyira örül neki, izgatott lesz hogy folyik a nyála... Rácsöpög az ember ruhájára, kezére, nem túl esztétikus...
9/11 anonim válasza:
Jól érzi magát a cica annak a jele, ha folyik a nyála. Általában dagasztanak is hozzá! :)
10/11 anonim válasza:
a mi sziámi cicánknak(már 5 éves lassan) akkor csorog a nyála, ha fél. és ezt csak 1 hónapja vettük észre. Csorog amikor állatorvosnál vagyunk.mostanában tisztitgatjuk a fülét ,mert sajnos fertőzést kapott és közben csorog a nyála . eddig én is azt hittem hogy ez egyéni,de úgy látom mégsem olyan ritka dolog:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!