Nagyon sír a cicám az alomban, nincs széklete. Ilyenkor mi a teendő?
Nehogy a ricinust beadd neki!!! :S Paraffin olajat vegyél, az nem okoz hasmenést, csak síkosítja a beleket (1 ml-t fecskendővel kell a szájába nyomni, gyógyszertárban lehet ezeket kapni), valamint őrölt lenmagpelyhet tegyél a kajájába, ami tele van rostokkal.
Mit vizsgált az orvos? Röntgen volt?
Az én cicámnak is most volt szorulása. A doki egy LAEVOLAC nevű hashajtót írt fel. Sima gyógyszertárban kapható, nem vényköteles, kb 600 Ft. Az én cicám 7 kg-s, napi 2x 5-10 millilitert kellett adni neki.
A készítmény szépen lassan hat, nem olyan durva amitől azonnal elkezd fosni, de pont ezért jó. Kíméli a kis szervezetét.
Ez egy finom szirup, amit ráöntöttem a kajájára és nagyon szívesen megette.
Nálunk bevált, 2 nap után megint wc-zett, de utána még nem állt teljesen helyre a dolog, úgyhogy kb 10 napig kapta. Azóta minden rendben van. :)
Akkor vidd el egy másik orvoshoz sürgősen, mert bélelzáródást kap!!!!!!!!!
Ezzel nem szabad játszani!
3 vok.
Egy fontos dolgot lefelejtettem.
A doki javaslatára olajoshallal etettem, és jó zsíros főzőtejszínnel itattam a cicát, mert ezek jól meghajtják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!