A macskám miért apukámnak hízeleg bújik hozzá?
Figyelt kérdés
Van egy lány macskám már lassan 2 éves és nagyon szeretem finom macska kajákat adok neki pl: Wiskas ,Kitekat finom konzervek! És nagyon idegesítő mert apukám nem ad neki semmit ja és amikor hízeleg apának apa néha ok nélkül viccből rá csap egyet de még akkor is hozzá bújik a macskám minden miért van ez?2012. nov. 16. 17:06
11/16 A kérdező kommentje:
Ohhhhh apukám is mikor a nyer húst vágja akkor szokott adni neki egy-egy db nyers húst ezért ragaszkodik gondolom hozzá ugye?
2012. nov. 22. 19:40
12/16 anonim válasza:
igen
ha apukád vágja majd a nyers húst akkor te add oda a cicusnak
akkor oda fog menni hozzád is
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod/válaszokat !
2012. nov. 30. 18:04
14/16 anonim válasza:
szivesen
most már hozzád is odamegy?
15/16 A kérdező kommentje:
Igen egyébként amikor mindig jövök/jöttem haza iskolából mindig várt /vár az ajtóban és én meg illatoz meg puszilgat mg ölelget! Tényleg ezt nem is vettem számítása! Egyébként egyik
válaszoló biztos nem a kora miatt mert apukám nagyon fiatal 32 éves n meg 11 vagyok!
2012. dec. 5. 09:16
16/16 anonim válasza:
én is 11 éves vagyok
te hova jársz isibe?
hátha ismerjük egymást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!