Nem kap többször enni, mint amennyi egy macskának kell. Keveset mozog, javarészt csak heverészik vagy alszik, és akárhányszor valaki keresztül megy a konyhán - ami központi helyiség, minden onnan nyílik -, a macska a nyomába ered, és hangosan nyávogva követeli az ételt. Nem lehet semmi elölhagyni, még a kenyeret sem, mert a macska, ha nem vagyunk ott, felugrik az asztalra, és beleeszik.
2012. nov. 14. 12:06
1/5 anonim válasza:
Azért mert a macska sokszor eszik keveset és nem csak reggelire meg vacsorára van szüksége :)
Egyébként fogalmam sincs,hogy mit jelent a pákosztos.
2012. nov. 14. 12:27
2/5 anonim válasza:
Mi az, hogy pákosztos? :)
Van ilyen macska, hogy mindent megenne, folyton éhes, nem szabad elölhagyni semmit. Bár az enyém a szekrényt is kinyitja és kieszi az ételt...
2012. nov. 14. 17:39
3/5 anonim válasza:
Nálunk a konyhába mondjuk nem jöhetne be..de besunnyog.
Úgy csináltam, (olvastam valahol) lapos tálcába vizet öntöttem, abroszon megcsúszott a cic, víz meg a nyakába.
Soha nem ment többet a konyha asztalra.Mosogató környékét is imádta..ott is lapos tálca,vízzel. Lentről nem látta, mikor felugrott,edény megbillent, víz megint rá..Oda se megy többet. Azért ne fém edénnyel próbáld...::)
De azóta is belóg a konyhába, pedig egyedűli terület, ahová nem engedem be..Nem engedném..de beszélhetek én ennek..:)
2012. nov. 14. 18:01
4/5 anonim válasza:
Pákosztos: étkes, torkos, és szemtelen is hozzá... Az én két cicám közül leginkább a lánycicára jellemző, legszívesebben beugrana a hűtőbe is.. Az tuti, hogy ha egyedül hagyjuk őket, tutira mindenbe beleesznek, megkóstolják és kis szemtelenek. Képesek otthagyni a saját kajájukat, hogy a miénkbe belnylajanak. Szerencse, hogy szeretjók a hagymát, attól fintorognak...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!