Betegségre utal, ha macskám egész évben egyfolytában és borzasztóan vedlik?
Szia! Az macsekom csak most nyáron kezdett el nagyon vedleni, gyanús lett, felhívtam az állatorvosunkat, és ő mondta, hogy vegyek neki Lavet Bőrtápláló tablettát. Kb. 600-700Ft 1 doboz és 50 tabletta van benne, naponta 1-vay 2 tablettát kell nekik adni. Én úgy csináltam, hogy eleinte (1-2 hétig) napi 2, utána napi 1. Szerencsére normalizálódott a helyzet:) Ezt egyébként állatpatikában vagy Fressnapfban tudod megvenni (én ott vettem).
Javallatok: Az egészséges bőr és csillogó szőrzet kialakítására és fenntartására ajánlott készítmény elsősorban a szőrhullás és egyéb bőrproblémák esetén. A készítmény elősegíti a bőr és a szőrzet természetes védekező rendszerének megújulását. A magas A-vitamin, E-vitamin, Cink tartalom növeli a bőr ellenállóképességét.
Ált. adagolás: 1-2 tabeltta állat/nap, kölyökcicáknak: 1/1-1 tabletta naponta. A készítményt több héten át, kúraszerűen alkalmazzuk.
Viszont ha a cicád nagyon egyoldalúan táplálkozik, válogatós,(pl nem eszik zöldséget, mindíg egyfajta tápot kap/csak azt hajlandó megenni, stb) akkor lehet hogy általános vitaminhiánya van, akkor veyél neki multivitamint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!