Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Bírni fogja a cicám?

Bírni fogja a cicám?

Figyelt kérdés

Van egy nagycicám aki fél éve szült egy kicsit.A kicsi eddig bent volt,de kint is csak amikor akart bejöhetett.De mostmár hullik a szőre,meg amúgy is ez lett volna a sorsa,szóval kiraktuk véglegesen a kertbe.De már 1 órája nyávog az ajtóban h be akar jönni.Szóval az lenne a kérdés h ugye nem pusztul el vagy nem lesz-e semmi baja ha ilyen időbe kint van????

Előre is köszii(:

2012. nov. 6. 14:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

KÉRDEZŐ !

Remélem, beengedted már a cicát !

Elég sokan írtuk, nem lesz kint jó neki!

2012. nov. 6. 18:13
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Milyen fura az élet és milyen különbözőek az emberek... Mi pár hónapja költöztünk lakásból kertes házba 2 cicánkkal akik nagyjából kinti-benti cicák lettek így. Míg te kizárod és hallgatod hogy sír szegény keservesen addig én az ajtóban ácsorgok állandóan hogy berimánkodjam valahogy a macskámat, mert nálunk az egyik imád kint lenni, ő is folyton sír, csak az ajtó belső oldalán hogy ki akar menni, még esőbe és hidegbe is. Én örülnék ha most rossz időben inkább benn lenne. Fogalmam sincs hogy vagy képes egy fél éves kiscicát kicsapni a hidegbe, ehhez aztán érzéketlenség kell.
2012. nov. 7. 14:01
 13/15 A kérdező kommentje:
Most mindenki azt irta h en milyen fas vagyok...mikozben bettem neki egy 25.000 forintos hazat amibe melegitos parna van...es csak epmondom h nem jon be es ha behozom nxavok es kaparja a fuggonyt h ki akar menni...bocs h kiraktam ...-.-
2012. nov. 9. 14:30
 14/15 anonim ***** válasza:
48%
Ezt útálom ebben az oldalban.Mindig szídjátok a kérdezőt bármiről van szó!
2012. nov. 9. 17:45
 15/15 A kérdező kommentje:
Koszonom..legalabb vlk felfogja h nem a sajat etdekem neztem csak...:))
2012. nov. 10. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!