SOS! Mi lehet a cicámmal alig bír megállni a lábán?
Ma reggel vettem észre,tegnap semmi baja nem volt.Vacsorára kolbászt és szalonnabőrkét kapott.Volt vize is.Most reggel adtam neki megint vizet és majdnem megivott egy egész vajastálkányit.Ha leugrik valahonnan akkor utánna elesik stb
Próbálok neki tejet adni mert volt már régebbn megmérgezve is akkor emlékszem hogy sok tejet kellet innia.Viszont most pont olyanokat csinál mint az előző macskám (aki daganatos volt) halála elött 3 nappal:S
Én is beteg vagyok azért vagyok itthon de délután megpróbálom elvinni valahogy állatorvoshoz.Addig mit tehetnék még?
de akkor a salonnabőrkétől nem lehet baja?
mert nem szokott kapni csak megmaradt és apu nem akarta kidobni:S
És az is baj hogy ilyen sokat iszik?
most már megitta az egész tál vizet,ivott kb fél deci tejet de több már nincs itthon
adhatok neki szójatejet is?
Azért iszik rengeteget,mert a szalonna enyhén szólva is marha sós...Ilyeneket nem is kéne kapnia..
A kolbász is túl fűszeres a macskának.
Az,hogy nem tud lábra állni sok mindentől lehet.
Majd írd meg,hogy mit diagnosztizált az orvos.
Rosszabul van azóta sokkal,alig bír járni annyira remeg:(
Voltunk állatorvosnál és nem mérgezés azt mondta de nem tudta pontosan megállapítani.Én nem értek hozzá de azért csak mondhatott volna valamit.Kapott infúziót és szurit úgyhogy remélem holnapra jobban lesz.
Jajj szegény cica. :(
Nincs a környéken másik állatorvos ahova el tudod vinni? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!