2 hetes kismacskáim vannak, és csipás a szemük. Hogyan töröljem le?
Figyelt kérdés
Kamillateát főztem, és fültisztító pálcikával törölgettem nekik. Pontosan milyen módszerrel szedjem le azt a sárga gennyet a szemükről? Rá van száradva, először csak tartsam rajta a kamillás pálcikát, majd le kell törölni a gennyet, amikor már nem fel van puhulva? Milyen irányban?2009. aug. 12. 12:55
1/10 anonim válasza:
Ne fültisztítóval hanem vattapamaccsal csináld. Csak áztasd fel, és ha már felpuhult egy másik kamillás vattával töröld le. De óvatosan!!!
2/10 anonim válasza:
Kérd állatorvos segítségét, mert a szemgyulladástól akár meg is vakulhatnak a cicák. Szemcseppel nagyon jól kezelhető.
3/10 anonim válasza:
ajjjj nekem is kell kiscica::):):):):)
4/10 anonim válasza:
Ha a nózijuk is náthás, nem csak a szemük csipás, akkor irány az állatorvos, mert vírusos fertőzés is lehet!
5/10 anonim válasza:
Hihi én két kiscicának gazdit keresek, nem kell? nagyon cukik :)
6/10 anonim válasza:
a 13:19esnek irtam az előzőt :D
7/10 anonim válasza:
az enyémnek is szemgyulladása volt, neomycin-es szemcseppel kell kezelni, gyogyszertárban lehet kapni. gyorsan segít.
8/10 anonim válasza:
Nem feltétlenül náthás egy macska, ha csipája van! Nekem sok cicám volt, (volt egy anya macskám, aki mindig meglepett kölykökkel XD) és szinte mind csipás volt, miután kinyílt a szemük. Kamillateával szedtem le nekik.
:)
9/10 anonim válasza:
Előző vagyok
.... és utánna semmi bajuk nem volt.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat. Az orruk nem náthás, csak a szemük csipás.
2009. aug. 13. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!