Kezdőoldal » Állatok » Macskák » 2 hetes kismacskáim vannak,...

2 hetes kismacskáim vannak, és csipás a szemük. Hogyan töröljem le?

Figyelt kérdés
Kamillateát főztem, és fültisztító pálcikával törölgettem nekik. Pontosan milyen módszerrel szedjem le azt a sárga gennyet a szemükről? Rá van száradva, először csak tartsam rajta a kamillás pálcikát, majd le kell törölni a gennyet, amikor már nem fel van puhulva? Milyen irányban?
2009. aug. 12. 12:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne fültisztítóval hanem vattapamaccsal csináld. Csak áztasd fel, és ha már felpuhult egy másik kamillás vattával töröld le. De óvatosan!!!
2009. aug. 12. 12:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Kérd állatorvos segítségét, mert a szemgyulladástól akár meg is vakulhatnak a cicák. Szemcseppel nagyon jól kezelhető.
2009. aug. 12. 13:19
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
ajjjj nekem is kell kiscica::):):):):)
2009. aug. 12. 13:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha a nózijuk is náthás, nem csak a szemük csipás, akkor irány az állatorvos, mert vírusos fertőzés is lehet!
2009. aug. 12. 13:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Hihi én két kiscicának gazdit keresek, nem kell? nagyon cukik :)
2009. aug. 12. 19:19
 6/10 anonim ***** válasza:
a 13:19esnek irtam az előzőt :D
2009. aug. 12. 19:19
 7/10 anonim ***** válasza:
az enyémnek is szemgyulladása volt, neomycin-es szemcseppel kell kezelni, gyogyszertárban lehet kapni. gyorsan segít.
2009. aug. 12. 19:37
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül náthás egy macska, ha csipája van! Nekem sok cicám volt, (volt egy anya macskám, aki mindig meglepett kölykökkel XD) és szinte mind csipás volt, miután kinyílt a szemük. Kamillateával szedtem le nekik.

:)

2009. aug. 13. 08:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

.... és utánna semmi bajuk nem volt.

2009. aug. 13. 08:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat. Az orruk nem náthás, csak a szemük csipás.
2009. aug. 13. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!