Igaz? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Macskáknál azért ez nem akkora igény, mint a kutyáknál. Ha van odabent elég mozgástere, akkor szerintem elég néha egy kicsit kivinni.
De olyat is láttam már, hogy panellakásból cica soha ki nem tette a lábát, mégis teljesen boldogan élt és virult.
Szerintem sem jó ötlet olyan cicát aki kint élte eddig az életét pusztán benti cicává transzformálni (vagy megpróbálni), viszont olyan cicus aki bentre születik, aki szereti az emberi társaságot és megvan a kellő mozgástere ahol mászhat, vadászhat, megfelelő ingergazdag környezetben remek játékokkal van ellátva, az teljesen elégedett lesz az életével.
Az én cicám megőrülne odakint mivel másfél méternél messzebbre sem távolodik el tőlem illetve ha akár csak magamra zárom a wc-ajtót olyan nyávogás-orkán kerekedik hogy csodálom hogy az állatvédők még nem kopogtattak :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!