Kezdőoldal » Állatok » Macskák » S. O. S! Van egy kiscicám...

Petrik zsofia kérdése:

S. O. S! Van egy kiscicám tegnap este megharapta a hasát egy kutya és egy kicsi helyen kitüremkedett a hasfala. Mit tegyek? Volt már hasonló helyzete valakinek?

Figyelt kérdés
2012. nov. 2. 15:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mi van a cicával?

Elvitted orvoshoz?

2012. nov. 2. 18:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem a cicámon nemrég sürgős műtétet kellett végrehajtani, különben 24 órán belül meghalt volna. 200 Ft.-om volt, de elvittem a dokihoz. Szó nélkül kezelték a cicát, később kifizettem. Mondjuk a betegségnek volt már előzménye, elég sokat jártunk hozzájuk, úgyhogy már ismertek, tudták hogy ki fogom fizetni. De egész biztos vagyok benne hogy ha valaki beesne oda egy lyukas hasú cicával, nem hajtanák el.
2012. nov. 2. 19:55
 13/15 A kérdező kommentje:
Elvittem ma a cicát állatorvoshoz megnézte és azt mondta,hogy sérves adott neki inyekciót amitől vissza fog húzódni neki valamennyire és utánna 2hét múlva megműti:)
2012. nov. 3. 12:21
 14/15 A kérdező kommentje:
elvittem ma a cicát állatorvoshoz megnézte és azt mondta,hogy sérve van adott neki inyekciót amitől majd valamennyire vissza fog neki húzódni és 2hét múlva megműti:)
2012. nov. 3. 12:28
 15/15 Mecse ***** válasza:

Jaj de jó! :) Tényleg nagyon örülök hogy meg lesz műtve is!

Gondolom a harapás következtében "jött elő" a sérve, remek hogy meg fogják műteni, így nem lesz állandóan veszélyben ugyanis amennyire ártalmatlannak tűnik a köldöksérv elsőre olyan könnyen bele tud halni az állat hogyha tesz egy rossz mozdulatot alkalomadtán :) (a sérv ugyanis azt jelenti hogy a hasfal nem megfelelően zárt, így lehetséges hogy egy béldarab tényleg kitüremkedjen illetve tovább "szakadhat" a sérvkapu ami ha előfordul akkor a műtét már életmentő jelentőségű)

Vigyázzatok rá ez alatt a 2 hét alatt fokozottan :).

2012. nov. 3. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!