Miért vakarózik? Nem bolha - szerintem.
Figyelt kérdés
Három hónapos kismacska vakarja az oldalát meg a nyakát, néha a fülét is. A fülét kitisztittotuk előtte egy kicsit büdi volt.
Nem hiszem hogy bolha, mert akkor azok potyognának ki belőle. Nem mindig jön belőle ki valami, ha igen akkor kis fekete izék, amig nem mozognak tehát nem bolha. vagy mégis?
2009. aug. 10. 19:24
1/1 anonim válasza:
Atkás a füle szegénynek. :( Az én cicámnak is volt, és ugyan ezek voltak a tünetek. Én elszúrtam, és sokáig vártam amig dokihoz vittem, és nagyn nehéz volt kikezelni. Mert bár az atkákat gyorsan eltüntették, sokáig gyulladásban volt még a kis füle. :( Jaj, olyan lelkiismeretfurdallásom volt. :( Ne ess az én hibámba.
A doki majd ad rá fülcsepett, meg valamilyen élősködő írtó cseppet. És 2-3 naponta ki kell pucolni a fülét amig meg nem gyógyul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!