Szívbeteg a cica vagy csak az orvos akart lehúzni?
Kb fél éves volt a cicám, elvittem az orvoshoz veszettség ellen oltani.
Aminek az lett a vége, hogy megkapta a veszettség elleni oltást, de ha már ott van kapjon leukózis ellen is. Utána belenyomták a macskanátha ellenit is. Az se volt elég, vegyek neki chipet. Hát veszek mert ugye a cicám fontos. A doki csak nem hagyta békén, talált benne bolhát. Akkor vegyek Frontlinet fél évre plusz valami szert amit a szőnyegbe kell szórni. Ekkor tartottam 30 ezer Ft-nál (nem Magyarországon csinálták). Erre fogta elvitte a macskámat egy másik szobába, lemérte, meghallgatta a szívét és kitalálta, hogy annyira halkan dobog a szíve, hogy tuti szívbeteg. Hozzáteszem, hosszú szőrű cica, néha alig hallom én is. Akkor már kicsit besokalltam, ha maradok még 5 percet tuti már altatni akarja.
Otthagytam a francba, láttam pénzevő a doktor. Cicum most másfél éves, de kicsit gyötör a lelkiismeret, mi van ha tényleg az? Sose volt semmi baja, a szívét is mindig hallgatom, tök normálisan ver. Szerintetek megnézessem egy másik orvossal ha már úgyis megyek holnapután?
Ha szívbeteg lenne, jelentkezett volna már valami?
Most már ki tudnám fizetni, csak akkor egyszerre ez baromi sok volt így is (pláne akkor született babám, másra kellett a pénz).
De persze nem sajnálok én a cicától semmit, most is azért viszem, hogy mindent megkapjon ami kell.
Csak feltűnt, hogy semmi baja nem volt az elmúlt 1 évben.
Igen, ez nekem is fura volt, hogy 3 oltást kapott egyszerre. De ezt figyeljétek :) Bementem, mondom kérem a veszettség ellenit (kijárós cica volt akkoriban). Ad neki szurit, kérdeztem elkészültünk, mehetek? Még nem, a veszettség ellenit nem adta be. (Ez volt a leukózis) Megint szuri a macskanátha ellen, gondoltam ez már a veszettség elleni volt, ekkor közölte, hogy csak most jön.
Kissé gusztustalan volt az egész. Ilyen orvost még nem láttam és nem is akarok.
OK, az a biztos, hogy holnap megnézik a kis szívét, majd megírom mit mondott a másik orvos :)
Jelentem, a cicámnak semmi baja... Majd' kicsattan az egészségtől. (Leszámítva, hogy szegény kicsit ma kómás)
Erről ennyit :)
Tiszta röhej...
Állatorovosnak készülök, tudom lesznek undorító dolgok és szívtelenek is, amik elkerülthetetlenek, de EZ?!?!
pff...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!