Normális, hogy a négyhónapos cicám a saját cicijét szopizza?
Figyelt kérdés
Nem hülyítek senkit, valaki segítsen! Nagyon gondos anyamacskánkat elütötte egy autó, a kölykök két hónaposak voltak akkor. Foltoska - ő hasonlít az anyjára leginkább - elkezdte "szoptatni" a többieket, de ők azóta már "leszoktak", Foltoska viszont továbbra is szoptatja saját magát hangos dorombolás és dagasztás közepette, majd elalszik. Elmúlik? Hiányzik az anyja? Mit csináljak? Köszi a komoly válaszokat előre is. H2007. aug. 30. 16:15
1/3 anonim válasza:
Hát ilyet még nem hallotam. De ha 2hónapos még akkor biztos, hogy leszokik róla, próbáld meg hogy a kisujjadat tedd a szájához és talán leszokik a cici szopizásról és az ujjadat szopizza, de erről is leszokik majd ha nem mindig teszed oda az ujjad!remélem érted :D!
2/3 anonim válasza:
Én már láttam ilyet!
Hát ez súlyos!
Nem normáli Ha egy kiscica saját magát szopizza!
Vagy a hiány az anyja elvesztése miatt vagy amiatt hogy nem eteted rendesen(bár ezt nem hiszem el)Szerintem el fog múlni de a biztonság kedvéért vidd el a dokihoz!
Sok szerencsét ne keseredj el bármi is az eredmény!
M.A
3/3 anonim válasza:
Minden valószínűséggel korán választották el az anyutól. Ne aggódj emiatt, lefog szokni róla. Ha mégsem, ne engedd neki. (Ha ez neked túl morbid, simogasd amíg elnem alszik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!