Már 1 napja nem jött haza a cicám, nagyon szeretjük. Mit tegyek, van még remény?
Figyelt kérdés
2 éves kandúr, nincs ivartalanítva, nagyon hiányzik már most. Falun lakunk, kinti cica de napközbe bejöhet a házba. Soha nem csinált olyat, hogy etetésre nem jött haza.2012. okt. 27. 17:47
11/15 anonim válasza:
Szia! Nagyon jó hogy hazament. Hadd pihenjen most, lehet megviselték a történtek. Ha kialussza magát, hátha eszik majd. A macskák amúgy is rekord ideig tudnak aludni, van hogy egy napnak a két harmadát végig alusszák!
12/15 anonim válasza:
Azt írtad nyávogott és fájt a lába, sántított. Most kimerült, nem eszik, nem iszik. Mi kell még, hogy felmerüljön benned, hogy elvidd állatorvoshoz?
1 napra eltűnt és úgy aggódtál, mintha 1 hónapja nem lenne meg, most meg...
Nem értem az embereket.
Közben láttam, hogy régebbi kérdés. Hogy van azóta a cica, magától rendbe jött?
13/15 A kérdező kommentje:
Igen azóta rendbe jött, elvittük állatorvoshoz, azt mondta macskainfluenzás volt. Amúgy amelyik macska 1 hónapja nincs meg valószínű nem is fog hazamenni. A macskám 2 napig nem jött haza, előtte pedig sosem tünt el, szóval, persze, hogy aggódtam, mert addig sosem csinált ilyet.
2012. nov. 2. 11:23
14/15 anonim válasza:
Nekem egyszer 6 hónapra tűnt el a több éves lány cicám, aztán hazajött és még évekig élt velünk. Nagyon szeretett engem, nem tudom miért ment el, csontsoványan jött haza, szóval szerintem erdőben élt addig (nem valakinél, házban).
De mindegy.
Örülök, hogy rendbe jött a cicád! (Azt mondják ha ivartalanítva van, akkor nem csavarog el.)
15/15 anonim válasza:
Ismerősöm ivartalanított cicája jan. 30. óta nem ment haza !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!