Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nem lesz kint semmi baja?

Nem lesz kint semmi baja?

Figyelt kérdés
Van egy kb 12hetes cicusom.Egy kóbor macska lefialt a kertünkbe,de neki és a testvéreinek találtunk gazdit,így egy macska maradt.(Csak egyet tarthattunk meg).Viszont szegényke egyedül maradt.Nem sír,nem nyafizik.A környéken nincsenek kutyák,se más állatok,egyedül egy felnőtt kandúr van pár házzal arrébb.Az úttestől is elég messze vagyunk,és azse valami forgalmas.A cicus mindig is kertbe nevelkedett,mivel anyuék nemszeretik ha a cica benntvan a házba ezért nemtarthatom bennt állandóan,csak alkalmanként tehet egy-két kört itt,a lakásban.Lehet-e így okom az aggodalomra?Lehet hogy nagyon féltem,de Ő az első szőrös állat a háznál:)
2009. aug. 10. 10:44
 1/3 anonim ***** válasza:
nem lesz semmi baja,nyugi.probálj kialakitani neki egy jó kis puha meleg helyet valahova,ahol jól ellehet.erre a célra megfelel egy kis kosár,vagy egy karton doboz.jó cicázást!
2009. aug. 10. 10:54
 2/3 anonim válasza:
nekünk is van cicánk,amit a szüleim ugyancsak ritkán engednek be a házba.az elején én is féltettem,de a macska nem buta állat,talál magának vackot,ami biztonságos és meleg.persze,te is készíhetsz neki,hogy tudd,hol alszik. pl.a mienk télen egy kisebb (kibélelt)kutyaházban lakik...=)
2009. aug. 10. 14:38
 3/3 anonim ***** válasza:
CICU??? S el magába is undorítóak
2010. aug. 13. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!