Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A férjem teljesen macska...

A férjem teljesen macska bolond! Nagyon szeretne egy macskát, de én nem tudnám el viselni! Bele fog nyugodni, hogy soha nem lehet macskája?

Figyelt kérdés

2012. okt. 25. 22:28
1 2 3
 11/21 xotom ***** válasza:
100%

Én is férj vagyok, és én is nagyon szeretnék macskát. A többiek vettek egy yorkshire terriert, de én veszek egy macskát akkor is, ha megeszi a terriert.

Félnek a többiek, mert szerintük gonosz a macska. Féljenek csak, majd álmukba a mellükre ül, és elrabolja a lelküket!

Nem fog belenyugodni, én sem nyugszom bele.

Megalakítom ezennel az "Elnyomott férjek a macskatartásért" engedetlenségi egyesületet.

2012. okt. 25. 22:50
 12/21 xotom ***** válasza:
100%
Az egyesület már két tagú! Lehet pont a férjed lépett be?
2012. okt. 25. 23:15
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Jaj nem!!!!

A 80 %-os válaszoló lépett be, csak azért írok, mert még belegondolni is borzalom, hogy a kérdező férje vagyok :))

2012. okt. 25. 23:29
 14/21 anonim ***** válasza:
39%
Ha kertes házban laktok, akkor simán elfér egy macska, még jó is. Nem hiszem, hogy bárkinek is gondot okozna. Lakásban bent én sem szeretnék macskát, pedig én szeretem őket. De ebben az esetben ne az legyen az érved, hogy "nem, mert nem", hanem találj ki valami mást. Mert ez így úgy hangzik, mintha te direkt azért nem akarnád, mert a férjed akarja.
2012. okt. 26. 08:34
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Bár én nő vagyok, de ha már kezdeteknél kiderült ez a dolog én bele se kezdtem volna a kapcsolatba. Aki a macskámat nem viseli el, annak nincs mellettem helye :)
2012. okt. 26. 10:07
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Mi most fogunk magunkhoz venni egy kiscicát a párommal (holnap!!! Váááááá de jóóóóóóó) és bár ő inkább "kutyás", vannak is kutyái oda haza a szüleinél, akiket mindig látogat, azért bele ment hogy legyen cicánk mert én nagyon szeretnék. 23 éve arra a pillanatra vágyom hogy saját cicám legyen, akitől soha nem kell megválnom. Tudja hogy mennyire és mióta várok rá, ezért természetesen beleegyezett. Ő is várja már...mert kíváncsi. :)

Szerintem engedd meg ezt a férjednek, mert a boldog párkapcsolatban néha engedni kell, oda vissza működik ez. Ha egyszer, majd a későbbiekben -te is- előállsz valamivel a férjednek hogy "ezt meg ezt szeretnék"..., akkor majd jogosan mondhatja azt hogy "Nem. Milyen alapon? Nekem macskám nem lehet, de neked rögtön teljesítsük a vágyaidat?"

Lásd be hogy ez nem így működik. Ha a férjed nagy álma hogy macskája legyen, akkor bizony engedni kell.. És hidd el nekem, te fogod a legjobban szeretni az azt állatkák!! ;-)

2012. okt. 26. 11:08
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog belenyugodni. És ez a dolog (hogy úgy kezeled, mintha a gyereked lenne, és korlátozhatod, hogy macskája legyen, esetleg kígyót tartson, vagy hétvégente a haverokkal sörözzön) lassan meg fogja mérgezni a kapcsolatotokat, és egyszer elhagy. És te állsz a konyhában és nem érted, miért hagyott el 15 év után egy >40-es pasi a gyerekekkel együtt.

Azt gondolod, ez most a macskáról szól, pedig ennek az alapja a kölcsönös tisztelet, a „jóban rosszban, amíg a halál, bla-bla-bla.”

A macska ebben az esetben a rossz-t jelenti, és a kérdés nem arról a macskáról szól, hanem arról, hogy mennyire fogadod el a férjedet akkor is, ha „nemszeretem” állapotban van.

Munka nélkül marad, megromlik az egészsége, bármi, amit nem szeretnél. Hogy akkor is szereted-e, a hiányossági ellenére.

Előre elmondom, az fog történni, hogy egyszer be fog állítani egy macskával, és kész. Ha akkor azt mondod, nem, válás lesz a vége. És nem a macska miatt, hanem mert korlátozni akarod a saját kényed-kedved szerint, és egy férfit természetéből adódóan nem lehet korlátozni, előbb-utóbb azt teszi, amit akar. És a boldog hosszú házasság titka, hogy te legyél az, amit akar.

(Amúgy, macskát akar, hát aztán? Az csak egy ilyen kis állat, még mindig jobb, mintha mondjuk a motorszerelés lenne a hobbyja, és folyton olajos lenne...)

2012. okt. 26. 11:55
 18/21 A kérdező kommentje:
tőmb lakásban lakunk, van kutyánk, hörcsögünk. Nem szeretném hogy még a macska is szőrözzön! De azért át gondolom még! A cicákkal amúgy nincs bajom
2012. okt. 26. 15:12
 19/21 anonim ***** válasza:
Macskaszőr ellen javaslom a Furminatort. Állítólag nagyon jó, és most rendeltem. Kutyára is lehet használni.
2012. okt. 26. 15:16
 20/21 anonim ***** válasza:
A macskaszőrt (főleg, ha rövid) nagyon jól kordában lehet tartani. Ha kutyád van, biztosan hetente többször porszívózol. Semmi különbség nem lesz, ha egy cicátok is lesz.
2012. okt. 27. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!