Mit csináljak folyamatosan nyávogó 7 hónapos fiú sziámimmal?
Azért kidobás előtt jelentkezek, hogy itt elfér. :)
Amúgy, valószínűleg tényleg el lett kapatva, azért nyávog.
És ivartalanul is pont annyit nyávogna, mint ivarosan. (gyengébbek kedvéért, az a másik vége. :P )
A büdös pisi ellen jó a normális macskaalom (+ esetleg zárt macskawc) a jelölgetés pedig… Őszintén szólva, arról is le lehet nevelni a macskát, főleg, ha szobamacska. Tény, hogy az ivartalanítás gyorsabb, de.
Egyrészt, az sem 100%-os a jelölés ellen, másrészt, az nem arra van, hogy az állat viselkedését változtassuk meg, hanem a nem kívánt szaporulat ellen...
Nem beleszólni akarok, de az ivartalanítás jobb lenne legalább a lány cicának. Mamám is fogamzásgátlót szedetett a cicájával, és az eredmény: méhrák miatt el kellett altatni a cicát.. És az egy tévhit, hogy dagadtak lesznek ivartalanítás után, nekem ugyanolyan nyurgák, pedig kapnak enni rendesen, sőt.
Másrészt: szerintem a kandúr tényleg el van kényeztetve, hozzászokott, hogy örökké kézben van, és hisztizik. Azt a videót tényleg jó ötlet megpróbálni.
Köszönöm a tanácsokat! :) Nincs az a pénz, hogy ez a cica az udvaron végezze vagy más gazdánál! Macskabolond vagyok, imádom az állatokat, valami megoldást mindenképpen találok ami mindenkinek jó. Tegnap megdorgáltam kicsit és alkalmaztam a Nyávog-rá sem nézek, Csöndben van-dícsérem dolgot és eddig bejött. :) Tudom hogy 1 nap még semmi, de kevesebbet nyávogott és este jól lefárasztottam így szépen aludt éjszaka is. :) Talán így sikerül megkötnünk azt a bizonyos kompromisszumot.
Köszönöm a segítséget! :)
Biztos, hogy tényleg nem akarod nekem adni? :P
Egyszerüen gyönyörű.
A lány egyszer tüzelt mellette, arra nem reagált, kint pedig nincsenek tüzelő macskák a környékünkön, így értettem, bocsánat.
Nem, semmi pénzért nem adnám oda senkinek, nagyon szeretjük. Nyávogás terén sokat változott a helyzet, kezd rájönni hogy többet ér ha csöndben/halkabban van, így többet van szeretgetve. Amúgy nagyon aranyos, ha nyávog akkor is csak feleket nyávog mert tudja hogy mi a helyzet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!