Milyen jó minőségű junior macskaeledelt tudtok javasolni?
gondolom szárazkajára, aluttasakosra meg konzervre gongolsz..
én a whiskas-t ajánlom! eléggé drága de megéri.. de ha regisztrálsz a whiskas klubba akkor házhoz visznek ingyen termékmintákat és megnézheted.. a csomag tartalmazza: szárazeledel, 3 alutasakos, , egy kiskönyv..
próbáld ki! megéri! :)
A whiskas nem émium táp, csak szeretik a macskák, mert tele van ízesítőkkel.
Ha igazán jó tápot szeretnél, menj el egy Fressnapf-ba, vagy hasonló állatfelszerelés boltba, ott az eladók is tudnak segíteni. Sokféle márka van, ha egyet kéne mondani, én a Biomillt ajánlanám.
Viszont ha nem tudsz sok pénzt költeni rá, akkor mindegy, hogy whiskast vagy egyszerű teszkósat veszel, mert kb. ugyanaz. Max. annyi a különbség, hogy a cicának jobban ízlik az egyik. :) Még annyit tanácsolnék, hogy igyekezz minél változatosabban táplálni. Ehet főtt húst, rizst, zöldséget, sajtot, sonkát, ilyesmit is. A cicák könnyen válogatósak lesznek, ha csak egyféle ételt kapnak. Ráadásul az olcsó konzervekben nem teng túl a vitamin.
Ha pénztárcád engedi, akkor csak prémium minőségű tápot adj a cicáidnak: Hill's, Royal Canin, Profilum. Én ezeket adom cicáimnak. Ha a Profilum honlapján most regisztrálsz, akkor 20% kedvezménnyel veheted meg a termékeit.
Ha ezeket drágának találod, akkor ajánlom a Multifit tápot (Fressnapf-ban lehet kapni).
Én a Whiskast eledeleket nem preferálom.
Friskies Junior alutasakos: százvalahány forint a CBA-ban.
Én adtam neki Whiskas és Kitekat felnőtt alutasakosat is, mert azok is apró húskockákból állnak. Árban is hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!