Kandúrom étvágytalan nincs kedve igazán semmihez. Mi baja lehet? Fél éves
Az orvosnak is el kell mondani ezeket!
Nem mindig egyforma a cicák étvágya sem egyébként, van hogy többet, van hogy kevesebbet esznek.
Mondanám, hogy szerelmes, de mivel ivartalan, más lehet a baj. Megvannak a védőoltásai? Más ennivalót sem eszik? pl főtt krumpli?
Lehet, hogy most csak koplal egy-két napot, ragadozóéknál van ilyen.
vagy épphogy az lenne a diétás?
köszönöm a kommenteket
Akkor attól is függ, hogy mit akarsz vele etetni! Száraztáp, alutasakos/konzerv eledel!
A krumpli nem éppen jó macskának.
A hosszabb szőr, azt pedig malt soft pasztával tudod neki kezelni. Heti 2x kell neki adni belőle!
kis korától vegyesen kapja, reggel száraz este alu/konzerv valamivel keverve(rizs, zsemle,ilyenek)tegnap este adtam neki tejet mert azt ugye nem bírja megemészteni és kihozza ha valami rosszba nyalt bele. hasmenés megvolt tőle, de már úgy néz ki újra a régi, őrültködik, ugrabugrál :D
köszönöm a krumplis tippet ezután kerülni fogjuk hátha az volt a baj.
De jó ezeket a macskás dolgokat olvasni..:)
Ilyenkor mindíg megnyugszom, nem én (nem csak én) vagyok ilyen macsekbolond...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!