B_zis ha egy fiú szereti a macskákat?
én 15 éves fiú vagyok és sok fiú osztálytársamtól hallottam hogy ígymegúgy utálja a macskákat a lányoktól meg h szeretik ezekszerint csak a csajok szeretik a macskákat?
nem vaok macskamániás csak egyszerüen szeretem a macskákat
nincs macskám
Nem b...s, én is imádom őket. :) A kutyákat viszont nem szeretem, félek tőlük, legalábbis a nagytestűektől.
25/F
Nekem is van macskám, miért lenne b_zis?Ne halgass a barom osztálytrásaidra! A Te véleményed számít, az övékét szard le magasról!
14/F
neeeeeeeeem.!!!
15,5L vagyok, és imádom, ha egy fiú bírja a macskákat, vagy más állatokat.
Sosem járnék olyan fiúval, aki ne adj isten bántja az állatokat. :(
Hát akkor én vagyok a főb.zi, mert négy macskám van.
Meg feleségem, és két gyerekem.
Egyáltalán nem b.zis, aki ismeri a macskák mélyen érzelmi individuális lényét, az nem is gondol ilyenre.
Azért mondják, mert ezt hallják úton-útfélen, és bizonyítási kényszerben szenvednek, hogy ők mekkora férfiak.
Téged ne ez érdekeljen.
Téged mindig az érdekeljen, hogy önmagadat add! Ehhez kell igazi bátorság, mert néha erős az ellenszél.
Dehogy is, nekem nem is kéne olyan pasi aki nem szereti a macskákat... az alapból egy jó pont a pasinál ha macskája van, vagy szereti azokat. Ha macskamániás akkor meg ő a tökéletes számomra. A párom is olyan, ő 26F :)
Nem tudom miért mániája sok srácnak, hogy azzal keménykednek hogy utálják a macskákat... ez elég gáz. Ettől nem lesznek macsóférfiállatok az tuti.
Nálam egy plussz pozitívum, ha a pasi szereti a macskákat, mivel mániás vagyok :)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!