Mindenkinek büdös a macskája? Mit lehet vele kezdeni?
fürdetsd meg elsősorba macskasamponnal, aztán pucold ki a fülét stb...nehezen fogja viselni és nem egy emberes munka :D
2012. okt. 14. 11:57
nem büdös,a kölyok cica púderszagú nekem,milyen a szaga?
a pisije büdös persze
2012. okt. 14. 11:59
na várjál. attól függ, mekkora. ha nincs 6 hetes, meg ne fürdesd! menj be egy kisállatboltba, és kérdezd meg, va-e rá valami. amúgy egy macska soha de soha nem büdös, hacsak nem hempergett bele valamibe. vagy ha nagyon kiskorában anyátlan lett és nem volt aki fürdesse. kb 6 hetes korukig nem képesek magukat mosdatni.
egyébként vidd el állatorvoshoz. az előző gazdából kiindulva se oltva, se féregtelnítve nincsen az a szerencsétlen.
2012. okt. 14. 12:00
nálunk egy szegény idegen cicu 5 napig volt fenn egy nagy fán (ételt nyújtottunk fel neki),
mire le tudtuk szedni.
nagyon büdös volt, gondolom, oda pisilt, ahol feküdt.
2012. okt. 14. 12:06
5/23 A kérdező kommentje:
De be van oltva meg féregtelenítve is. Van oltási könyve amiben vezetve van, rendes volt a gazdája. 8 hetes, lány. Hát hogy milyen a szaga, azt nehéz elmondani. Lehet nekem azért szokatlan mert nem volt még semmilyen állatom. Olyan állat szaga van, meg kicsit olyan kakis szag:D Azt nem tudom, hogy az anyjánál nevelkedett-e, de majd megkérdezem az előző gazdit.
2012. okt. 14. 12:17
akkor nyugodtan fürdesd meg. a csapba engedj langyos vizet. semmiképpen se forrót. tegyél bele cicasampont (lehet kapni sok helyen) és tedd bele lassan. de vigyázz arra, hogy a csap szélén ne legyenek cuccok, mert kapaszkodni fog. arra is figyelj, hogy ne érjen neki túl sokáig a víz, mert akkor kétségbe esik. inkább finoman a kezeddel emelgesd rá a vizet. az enyém így elviselni. szépen dörzsölgesd át. aztán egy száraz törcsibe bugyoláld be, miután leöblítetted. ha nincs fűtés nálatok, akkor hajrszárítózd is meg miután lecsöpögött a törcsibe. de azt is alacsony fokozaton, különben halálra fog rémülni, és figylej rá, hogy ne legyen tűzforró. a fülébe ne menjen víz! arra ügyelj. azt fülpiszkálóval és körömvirágkenőccsel(az a legjobb, de jó az olaj is) szépen pucold ki, de ne dugd mélyre, csak kívülre.
2012. okt. 14. 12:17
8/23 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Holnap veszek sampont és megpróbálkozunk vele:D Hasmenése egyébként nincs, bár kicsit hígat kakil. Ez lehet hogy a tejtől van? Ne adjak neki?
ne-ne! tejet nem adunk a macskának! nem tudja megemészteni. macskakaját adj neki. vagy whiskas macskatejet. az nem tehéntej.
2012. okt. 14. 12:34
10/23 A kérdező kommentje:
Húúú....rendben. Köszönöm, ezt nem tudtam hogy nem szabad:P
Kajának Purina One száraztápot kap.
Kapcsolódó kérdések: