Ki hova tünteti el a használt macskaalmot? A kuka enyhén szólva bűzlik tőle pedig rendesen elkötöm a zacskó száját a WC-be pedig félek lehúzni nehogy elduguljon. Kezdő macska tartó vagyok!
Nekünk már többször is eldugult a wc, hát nem egy jó ötlet... csak hogy beleszóljak én is a vitába:D
De mióta kertesben lakunk megy ki a cucc a kukába, csak a kakit húzd le a wécén.
Előre is bocs az off-ért. Lassan úgy néz ki, senki nem tud hasznos választ adni. Dúl a háború, gyerekek! :)
Egyébként a kérdésre válaszolva: A mi szomszédunk a ház konténerébe hordja le (panelban lakunk). Amíg kertesben laktam, és voltak cicáink, addig ők kint végezték a dolgukat.
Kertesben lakom, a komposztra rakom, rá egy lapát föld. Tökéletesen működik.
Hogy én is beleszóljak a WC-s témába: az alom alapanyaga perlit, az pedig sosem oldódik fel vízben. Nehogy a WC-be öntsd!
Hát ez elég vegyes, miért nem kint végzi mert még nem kezdtem el ki szoktatni, nem rég van nálunk úgy tudom 3 hét után kell elkezdeni.
És én úgy tudtam a macska nem kérezkedik ki mint a kutya úgy hogy bent is kell alomnak lenni.
Köszi a válaszokat mindenkinek várom a többit de WC kilőve ha eldugulna biztos mehetnék cicával együtt :-)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!