Lehet vinni kiállításra?
Figyelt kérdés
Keverék házi cicát (természetesen nem törzskönyves) lehet vinni Macskakiállításra? Azért merült fel bennem ez a kérdés , mert most voltunk Budapesten október 6-án a Lurdy házban a macskakiállításon, és volt házi macska kategória is. Ilyen kategória minden kiállításon van, vagy csak páron? Előre is köszi a válaszokat! :)2012. okt. 13. 18:32
1/4 anonim válasza:
Úgy hallottam lehet. De ezt a macskák is élvezik vajon?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem biztos, hogy élvezik, de ahogy láttam a többségüket nem nagyon zavarta a nagy tömeg és a fényképész. Persze volt 1-2 cica aki félt az emberektől...szegényke...
Nem mintha szeretném a cicámat kiállításra vinni, de kíváncsi lennék, hogy mit szólnának hozzá. Köszi a választ kedves 1# válaszoló!
2012. okt. 13. 18:51
3/4 anonim válasza:
Lehet. A házi macskákat az alapján értékelik, hogy mennyire
kedvesek és ápoltak. A Lurdy Házban tartott kiállításoknál egyébként is sok házi cica szokott lenni.
Az igaz, hogy nem minden macska bírja mikor a bíró megnézegeti, de sok cica imádja magát eladni!:)
Ha szeretnéd nevezni a cicád kiállításra, úgy olvastam novemberben lesz a következő. Itt az egyesület honlapja: [link]
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok hasznos infót, lehet kipróbáljuk, de először még megbeszélem a párommal! :)
2012. okt. 14. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!