Hogy hatnak a bolhairtó pipetták?
Tegnap adtam a cicámnak Advantage-t, általában Frontline-t kap.
De hogy hatnak ezek? Azt írja 12-24 órával használat után. Kiesnek a döglött bolhák? Eleve hogy döglenek meg, ha csak a cica tarkójára nyomjuk a folyadékot? Akkor döglik meg ha a nyakánál jár? Sehogy sem tudom elképzelni :)
Áháá, kezdem érteni. Akkor ne lepődjek meg ha szanaszét találok majd döglött bolhákat...
És az nem befolyásol semmit, hogy a cicám hosszú szőrű? Nem kell nekik külön hosszú szőrűre való pipetta?
Eddig nem is figyeltem erre, csak vettem szorgalmasan.
Hát az én cicám ugyanezt az Advantage spotot kapta,de én két hét múlva még mindig láttam benne bolhákat igaz elvétve, de sosem rajzottak benne! Hozzáteszem az orvos csöpögtette rá előttem, tehát az sem lehet hogy rossz helyre tettem, és azért nem hatott!
Vettem neki a bolhanyakörvet, talán ez most megölte őket!
Most csak néha vakaja a nyakát meg a fülét, hát nm tudom hogy csak a nyakörv idegesíti e vagy bolhás e még mindig! Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!