Mit csináljak ha a cicám ennyire idegbeteg?
Gondolom kandúr, azok szoktak ilyen idegbetegek lenni...
nekem az oldotta meg, hogy egy időben Kormi megverte a több "kis kandúrt"(akkor még kölykök voltak)... Mivel ő akkor már elmúlt 2 éves, simán ki tudta volna nyírni őket. Folyton kiabáltunk vele, és mindig kiraktuk a házól. Aztán a kiskandúrok megnőttek és Kormi ellen fordultak. Ekkor kormi már nagyon "gyenge" volt és minden méltóságát elvesztette. Aztán arra járt egy óriási kandúr aki jól megverte (tudom, hogy ez így nagyon rosszul hangzik, de tényleg szeretem a cicámat, és az összeverés után rohantunk az állatorvoshoz, hogy rakja rendbe a sebeket!!!)
Kiskorában nem játszottatok vele támadósat? Én egyszer elrontottam így nagyon az egyik cicámat, végén úgy viselkedett mint a tiéd, kasztráltattam, de azután sem javult meg. Nőstényről beszélek, nem tudom a tiéd milyen.
(Mindig engedtem, hogy megtámadja a kezemet, mert olyan kis aranyos volt ahogy lecsapta a füleit és ez lett a vége)
sok macskám közül ilyen még nem volt (olyan igen, aki 5-10 perc símogatás után mindig támad). Irodalomban olvastam ilyenről, állítólag csak ivartalanítás segít, az sem biztosan.
Próbáld meg esetleg úgy nevelni, mint az anyukája; ha karmol, adsz egy pofont és felállsz, elmész. Ha nem karmol (vagy behúzott karmokkal), simogatást kap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!