Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Sos nem látott valaki Dunaújvá...

Sos nem látott valaki Dunaújvárosban egy cirmos kiscicát?

Figyelt kérdés

Óvarosban lakom, és elveszett cirmos kiscicám, kb 4 hónapos! Aki látta, vagy befogatta, kérlek szóljon

Jellemzők:

Bújós

Dorombol amikor felveszik

Nőstény

Játékos

Kérem aki látta az írjon, és mondja meg hol!!!!

2012. okt. 8. 18:30
 1/9 anonim ***** válasza:
az messze van a Dunaújvárosi Főiskolától?(kollégiumtól)
2012. okt. 8. 18:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez kb. minden második macskára igaz. Viszont a macskák általában házhoz és nem gazdához hűségesek, ha szerencséd van, már ennyi idősen kialakult benne ez a dolog és hazamegy.
2012. okt. 8. 18:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Mikor veszett el? Csinálj plakátokat és tedd ki a környéken.
2012. okt. 8. 18:36
 4/9 A kérdező kommentje:
Kb 4 napja történhetett, és első, bármi megtörténhet
2012. okt. 8. 18:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Képet tudsz küldeni róla?
2012. okt. 8. 18:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, lehet hogy láttad?
2012. okt. 8. 18:38
 7/9 anonim ***** válasza:
nincs kép róla???
2012. okt. 8. 18:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne add fel! Enyém a Kádár-völgybe rohant el tavasszal, tudod, milyen fás-bokros dzsungel. Előtte soha nem járt kinn. El is sirattam, mert akkor lett újra hideg, eső, felkészültem, hogy elpusztul. ÉS 1 hónap múlva feltűnt a házunk mögött (Bocskai utolsó épület). Bár csak csapdával sikerült befogni, de itthon van! Mindennap lejártam és sétáltam szólítgattam, lehet, hogy ez is segített. Szóval, 100 szónak is egy vége: járd be a környező házakat, kérdezősködj.A közeli szomszédpkat kérd meg, nézzenek körül, nem zárták e be valahova. Tegyél ki neki a kedvenc kajájából. És hívogasd, ne törődj azzal, ha furcsán néznek rád.
2012. okt. 8. 20:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Tedd fel a gazditkeresek.hu-ra az elveszett állatok közé, facebookra, írj az összes közeli menhelynek, szervezetnek, hogy osszák meg. Expressz, apród, jófogás, stb. Képpel hirdess, mert anélkül tű a szénakazalban!
2012. okt. 8. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!