Cicák eltudnak kapni emberi betegséget?
Figyelt kérdés
Tegnap kaptam egy kiscicát, és még nagyon kis baba :) De félek, mert meg vagyok fázva (orrfolyós, bedugulós, kis hőemelkedéses betegség)
Ugye nem tudja elkapni? nagyon-nagyon féltem!
2012. okt. 3. 11:44
1/3 anonim válasza:
A mi cicáink sose kapták el, mondjuk mikor betegek voltunk nem puszilgattuk őket, de attól hogy simogatod, meg néha felveszed nem hiszem hogy elkaphatna bármit is.
2/3 anonim válasza:
Szerintem elméletileg igen, gyakorlatilag nem. Vannak olyan közismert, szörnyű betegségek, amikről tudjuk, hogy ember-állat egyformán "pusztult" tőle, pl. a pestis és hasonlók. Viszont nekem 10 éve van macskám, ezen idő alatt rengetegszer voltam már beteg náthával, influenzával, mandulagyulladással, mindig ugyanúgy szeretgettem a cicát, és sosem lett semmi baja.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:)
Most van először szobacicám, és eléggé hippohonder vagyok amúgy is:D
Én sem puszilgatom, csak simogatom, meg hát tegnap este felugrott az ágyamra, és hozzám bújt, hogy együtt aludjunk...lehet erre nemet mondani?*-*
Szóval most egy kicsit megnyugodtam...köszönöm:)
2012. okt. 3. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!