Benti cicámnak honnan rendelhetnék jó minőségű, olcsó tápot? Milyen oldalakat ajánlotok?
Eddig csak Fressnapfban, Tescoban vettem neki enni, de úgy hallottam, netről rendleni jobban megéri.
Köszönöma segítségeteket.
Köszi szépen :) Majd körül nézek. Fontos lenne, hogy kifejezetten benti cicás kaját kapjon, mert amint nem azt eszik, rögtön rágni kezdi a növényeim :( Már ami megmarat:D
Még egyszer köszi.
Royal Canin benti macskáknak való táp van a Zoofast.hu-n. Első ránézésre nem olcsó, de ebből kevesebbel is jóllaknak a macskák, nagy a tápértéke. 10kg-os kiszerelés 12.415ft
Olvasd el a leírást. Vehetsz kisebb csomagot is, ez a nagy az 5 macskámnak egy hónapig elég, tehát egynek fél évig. nem tudom addig eláll e.
Nemcsak jobban megéri, ott normális tápokat is kapni. Szupermarketben ne vegyél, nem jó egyik sem!!
A jó minőség nem olcsó, de: kevesebb kell belőle, mint a kukoricával, gabonával tömöttből. A cica ragadozó. Ezért hús kell neki!! Nem tudja megemészteni rendesen a gabonát. A búza és kukorica a legallergizálóbbak a szójával együtt!! A táp összetételét kell megnézni: hússal kezdődjön-ne állati melléktermék legyen, a gabona nem kell, de ha van ne 2-3-4. helyen az legyen. Tilos cukor(répapép, karamell, fruktóz, glükóz formájában sem), szinezék, ízfokozó, tartósítószer, DL-metionin. Fontos a kalcium-foszfor arány, taurin.
A benti cicáknak sem kell extra eledel, a cicád nagyon egészséges, ha zöldet enne-tegyél neki cserépben macskafüvet-pl búza magról- azt rágja! Szükségük van a szőrgombócok emésztéséhez!!!És sok víz legyen neki a lakásban több helyen! A czáraztáp mellé legyen kefír, natúr joghurt, sajt, és mindenek előtt HÚS. Nálunk nyers csirkehús v marhahús van (egy-két ujjnyi egyszerre), de a csirke-,pulykanyak is tuti.Persze csak frissen, v előtte fagasztva. Belsőség is mehet-szív és ilyenek, de ne túl sok.Nálunk benti cicák drága kaján élnek, orijent kapnak (sztem a legjobb Mo-n), de 7 kg táp 3 hónapra elég,az naponta 130FT!!! persze mellé van más is, mert a kasztrált kandúrnak kell sok folyadék, ezért konzerv (jó minőségű) van naponta.
zoofast.hu elég olcsó, zooplus.hu - jó kaják vannak, webkutya.hu stb.
Ajánlható olcsóbb táp: josera, brit.
www.zoofast.hu
Itt olcsó minden! Azt tudd, hogy a fressnapf a legdrágább!
Egy jó royal canin táp, hiába kerül így első látásra sokba, hidd el, bőven visszahozza az árát!
Válassz 10 kg-ost, ingyen házhoz hozzák.
Fit 32, vagy Indoor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!