Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Leesett a 3 hónapos fél...

Leesett a 3 hónapos fél perzsa cicánk a szekrényről. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A cicus egyébként eléggé akrobata életet él, néha idegtépő, hajszál hasogató mutatványokat hajt végre. Szegényem most hatalmasat bukott, nem úgy érkezett, ahogy tervezte, s most nyávog, fájlalja a jobb hátsó lábát, nem sűrűn teszi a földre és séta közben alkalmanként el is borul. Szegény csöppség, kis játékos, de még így is menne és csinálná azt, amit eddig szokott. Rumlit és a mutatványokat. A másik cica is érzi, hogy nincs valami rendben, mellégubódzva alszanak most. Mit tudok csinálni vele? Hogy tudnék segíteni rajta? Segítsetek! :S

2012. szept. 23. 16:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
72%

ÁLLATORVOS!!!!!!!

Istenem, nem hiszem el, hogy ennyire nincs agya az embereknek. Nézitek, hogy szenved, ahelyett, hogy már hívnátok az első állatorvosi ügyletet, hogy lássák el a jószágot.

2012. szept. 23. 16:04
 2/18 anonim ***** válasza:
63%
Az elsőnek igaza van. Hiába próbálja minden ember megúszni a sérüléseket orvos nélkül, sajnos nem minden kezelhető otthon.
2012. szept. 23. 16:07
 3/18 anonim válasza:
52%

bzdmeg az ilyennek minek állat?? Hülye!

Vidd már orvoshoz!!

2012. szept. 23. 16:07
 4/18 A kérdező kommentje:

Édes gyökérkéim!

Igaz elfelejtettem kiírni, hogy az állatorvos már fel lett hívva. Aki most indult el Pestről! Nem, nem onnan hívtam! Itt rendel a szomszéd lépcsőházban. Sajnos este 7 körül ér haza.... Addig mit tudok tenni vele???

2012. szept. 23. 16:13
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy nincs komoly baj, akkor rááll magától, ha meg komolyabb, akkor az állatorvos ellátja.

Van, hogy az enyém is beüti, leesik és fél óra múlva már semmi baja.

2012. szept. 23. 16:15
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, hogy mit tegyél vele? Semmit, hagyd pihenni..
2012. szept. 23. 16:16
 7/18 Vicuska87 ***** válasza:
72%

Hagyd pihenni. Semmit sem tudsz tenni vele, esetleg, óvatosan végig tapintod neki, nagyon óvatosan! Akkor érezni fogod, hogy el van törve, vagy nincs. De a többit hagyd a dokira.

Ő is megvizsgálja, majd kapni fog szurit, fájdalom csillapító, és gyulladáscsökkentő formában.

2012. szept. 23. 16:19
 8/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az utolsónak!

Akinek sikerült értelmes választ adnia a kérdésre!

Még egyszer köszönöm szépen :)

most pihizik a drága, el is aludt, majd meglássuk 19:00 ig mi történik.talán jobban lesz, ha nem, akkor megyünk a szomszédba:) cicástul, mindenestül :)

Még egyszer köszönöm! :)

2012. szept. 23. 16:19
 9/18 A kérdező kommentje:

Az előző az 5-6-osnak szólt, de köszönöm a 7-esnek is.

Végig tapiztam neki, a másikkal egyetemben. Semmi különbséget nem érzek, nem látok. Csupán a "térd" résznél rántja el. Ebből következtetek arra, hogy ott fájhat neki. De ahogy lejjebb haladok, ott már nem húzza el. Most ez lehet törés, vagy csak rándulás, húzódás?

2012. szept. 23. 16:23
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem törés szinte kizárva, akkor rögtön megdagad. De mondom ezt mint laikus, majd az állatorvos megmondja.
2012. szept. 23. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!